Má někdo levnýho lakýru?

• Scoupe
    je to kus od kusu treba kamaradovi lakoval predni naraznik na novou astru do metli a platil necelou 2000, pak mam jeste doporuceni na jednoho ale to jeste nevim tam budu ted davat passika tak pak uvidim
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Scoupe das kontakt?
  • Coupe73
    Scoupe-tak to by mě taky zajímalo, písni nějaké info kolik za díl, nebo spoilery a za čas možná celé auto
  • Scoupe
    Lutro nekoho bych mel tady v unhosti dela suprove a ceny pekne...
    V Praze nekoho neznáte?? Někoho kdo umi plech, lamino, plast a to vše i řádně postříká :-)))
  • Kubajz20VT
    já mám lakýrníka kterej mi dělal celolak př. nárazníku za 2000 a můžu se ti zeptat jestli by to byl ochotnej udělat...
  • amadeus69
    Já dával v Č.Krumlově před nedávnem lakovat přední a zadní nárazník + rozstřik malého škrábance na boku - cena i se sundáním dílů 4500. Výsledek byl fakt super navíc mi ještě vyleštil celý auto. když jsem to viděl málem jsem uronil slzu dojetí :-D
  • Simmy
    Vilis: jj :) tuhle benzínku myslím, teď jen záleží, jestli on myslí stejného lakýru :D
  • von Raven
    ...asi chce abys za info priplatil :D
  • Simmy
    MUF: Myslíš lakýrníka co má dílnu za tou benzínkou FrenOil ?
    Pokud jo, tak můžu potvrdit jeho slušné ceny a dobrou práci ;)
  • Mertix
    zdar Lutro atd:)nee, stále shánim, ale myslim že mam, jen ted v práci na otevíračku nemam čas:(el. world...
    Ahoj MERTIX :-) sehnal si nějakýho šikulu z PHA co je schopen spravit jak plech tak i lamino? a pak to nalakovat? čekaji mě opravit ty moje štouchance :-)Už to chci nafotit na web ale ne takhle :-)
  • JirkaV-Juhelák
    neexistuje levný lakýra, vždy je to něco za něco
  • nocarret
    hele to je od dohody nejde na to udělat ceník přece, nejdůležitější je "nálezový stav" pokud jde jen o lak bez nějakýho nanášení tun kitu, tak platí co jsem říkal, přední a zadní nárazník 3500.- další nevim a zjišťovat nebudu jsem ochotnej řešit konkrétní požadavky tím že vás nakontaktuju ale na nic jinýho fakt čas nemam
  • Pietro-Scuderia Italia
    dekuji nocarret,zkus hodit sem nejaky cenik(dvere,kapota,celolak atd...)myslim si ze hodne lidi budu mit zajem.Ja urcite.
  • Mertix
    nocarret to zní dobře, prahy, nárazníky, kapotu teda cca za kolik?
  • nocarret
    jak jsem už řikal Louny no problemo, kvalita ok cena taky viz moje nárazníky v současný době....jde to přeze mě takže problém žádnej, je to levný ale počítej 14 dnů cca
  • Pietro-Scuderia Italia
    U prahy by se taky nekoho nasel?
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    spíš jdi po dobré referenci,on rozdíl ceny u laku 20% nemusí ve finále vůbec nic znamenat až se pobliješ u nějakýho foukala. Flákači obvykle po zaplacení do 30sec zapomínají a nezbyde ti než plakat nebo ho zmlátit
  • Mertix
    joo, asi jo, díkes
  • Scoupe
    taky si myslim ze te uz 2500-3000kc rozdil neposere ale finalni vzhled to muze hoodne ovlivnit a jeste budes nekam vozit auto dej to tam kde to mas neblize a vis ze pracujou dobre a nechtej tady usetrir , tot muj nazor..
  • bobi
    Metrix, ked budes takto spekulovat, tak to bude stat za hovno... Ked niekto striekne diel za 1500,- tak bud to je nejaky samaritan-ze z toho nic nema, alebo pouziva extremne lacne materialy a tak ta praca aj vypada. Ked si lakyrnik spocita naklady (farba , lak , plnice , smirgle , elektrina na kabinu - nezerie to malo , a naftu do bufiku - tiez to nezerie malo a cas straveny lakovanim a brusenim),tak mu to nemoze vychadzat lacnejsie jak 100€.
  • Mertix
    Marcel 8V,8VT ale nemyslel sem jako hodně levnýho, jen třeba běžně je za díl 2500, tak jestli někdo nezná třeba aspon za 1500-2000 díl...
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    určitě mám levnýho lakýru,ale časem se ti to oloupe a tak pokud nevadí tak sem s tim
  • Mertix
    Potřebuju si nechat stříknout prahy, nárazníky, kapotu(na fiatu coupe)...má někdo lakýru, kterej to umí za mín než 12000?děkuji