Plave

• Coupe
    Jak poznam ze jsou tlumice v poradku? jedine co mi odpadava je ta dorazova guma jinak si myslim ze je vsechno v pohode.
  • Feki
    Hodit to do rybníka a uvidíš ze to s tím plaváním není tak hrozny..:D
  • Coupe
    Chlapi tak co radite? neplave mi to hodne ale jak se na to soustredim tak to jde citit.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    já koupil SKF ložiska, pevnostní šrouby a matky sem si nechal udělat, a to pouzdro mi zkreslil technolog a nechal jsem to udělat z nějakého nerezu... a do šroubu jsem nechal udělat 3mm diru a nějaký další kravinky, v hlavě šroubu bude malinká maznice a ty ložiska budu normálka foukat mazacím tukem... už jen to vyměnit a bude to na věky... :-D
  • krosmen20VTPLUS
    na coupe sem to nikdy nedělal ale na puntu asi milionkrát,je to úděsná práce a rovnou řikám,uřezat a vymněnit včetně nových šroubů,nestrácet čas s rozebíráním.....
    já sadu jsem schopen dodat za 900.- je včetně šroubu....
  • Rodriquez
    řeší se to opravnou sadou pokud nechceš kupovat nové ramena... jedna sada stojí cca 800kč...
  • Coupe
    Pneu je dobre dofoukane. plave to pri jake koli rychlosti.
  • von Raven
    prvni bych nafukal gumy, je o dost chladneji a tlak klesa, obzvlas u vzduchu a u svatecnich jezdcu co rocne najedou par km :) pak bych resil problem na aute vznikly jezdenim po roztriskane ceste
  • Honza
    uložení zadních ramen..
  • Elkar
    taky záleží jestli to dělá ve 40 nebo ve 160 .. :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ne, v dorazech to neni... ramena, čepy, silentbloky... přední i zadní náprava. je to u všech to samé...
  • Coupe
    Nevite nekdo co s tim muze byt? Jak jedu kolem a otocim volantem do prava a hned do leva tak jako by me chtel zadek predbehnout. muze byt problem v dorazech na tlumicich?