toyo proxes T1-R

• nocarret
    jé já hovado to napsal obráceně .-))
  • von Raven
    jn u nas je toyo proflakle diky rychle a zbesile, v nemecku koupit toyo je jako u nas koupit matadory... ale spatne nejsou
    Nocarrete jestli davas ojete predky dozadu a dopredu nove gumy tak se nedivim zes tem bengam neujel :D
    ja jsem zkusil Dunlop sp sport2000, Fulda carat Extremo, Pirelli P6000, a jeste nake dve znacky jako uniroyal a neco a pak protektory Marix, smejdy Roadstone a ted tam mam taky nake plecky za 1500 a musim rict ze smejdy vydrzi od pul roku az po rok a znacky do pul roku
    u znacek byc se zastavil akorat u Pirelli ty byly super na suchu a kupodivu sjete dost dobre i na snehu, ale na vode uplne o nicem a pak Dunlopy ty byly super na vsem, na vode mi to rvalo volant z ruky ale taky 4 mesice a hladke :) prasacky sem ale vzal ostry nuz a vyrezal si novy vzorek (masa maji dost)
    takze bud si to rozsir a sniz a kdejaky smejd guma ti udela to co znacka a vydrzi 2x tolik nebo plat :)
    za znacku jedine Dunlop, ale ted se objevila u nas i Marangoni zeta linea a slevnila na cenu smejdu, podivej se i po tomhle
  • Maarty
    nejlepší volba...
  • nocarret
    já na nich jezdim už 7 let
    mam čtvrtou sadu a nedam na ně dopustit, na mokru dobrý na suchu vynikající, udělám na nich tak 10tis pak kupuju vždy 2 nový dopředu a předky jdou dozadu
  • Kubajz20VT
    máte někdo zkušenosti s těmahle gumama???jestli jo tak prosím poraďte jestli brát nebo nebrat!!:D