Ideální blow??

• Innocento
    Nesmí bejt staženej podtlak :-)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    jjj.. ale ten zvuk je trosku přidušenej, řekl bych :-)
  • Brano20VT
    ideálný BLOW je predsa BLOWJOB !
  • Simarik
    jj good mel stažený turbo kvůli GO, proto nebyl slyšet, sem zvědavej až bude co foukat
    Však sem psal že chcu něco co dobře funguje + navíc zdarma a bezplatně(Horst Fuchst style) ňákej ten křik .-)
    :-) Jes :-)
    :-) jj to je jasný že to je hlavně o funkci. Každopádně řádnej pšouk by mě neurazil .-) Jinak Synapse má myslím Gooddeath a myslim že sem ho na srazu slyšel a neoslovil mě tímto paramtrem. pokud je HKS nej z těch co i dost hlučí, tak je to asi nej volba, jak tak koukam.
  • krosmen20VTPLUS
    synapse se clem,dph a dopravou vyjde na 6500.- u bov je důležitá funkce nikoliv zvuk :-)
    má někdo link na ten synapse? se mi ho nepodařilo najít
    Taky sem slyšel. Dobrej blow ale né moc frajeřinka co se zvuku týče :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    synapse je trošku jiná liga. jak kvalitou, tak cenou... ale zase tolik neodfukuje...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ale HKS je HKS. já mám tu druhou variantu, co je "pouze" OPEN LOOP, turbo mi zatím tlačí cca 0.6Bar a odfukuje to jak kretéééén :-D lidi se otáčí a já jsem spokojený. a membrána vypadá opravdu velmi kvalitně. celkové zpracování = 110% origo HKS. nikdo nepozná rozdíl...
    PS: je to ta verze co vypadá jak UFO.
  • Simarik
    já byl spokojenej s DV26, funguje pěkně a má výraznej zvuk
    čus Simi, jj jsem zvědav, potřebuju fakt vybrat něco kůl. money never mind :-)
  • Simarik
    Lutro: stavim se za tebou až budu mít car a můžeš omrknout Membránu HKS Style od HPP
    nocarret: Oki, dostali jste mě. :-) to už mám u tebe už tedy 2 objednávky:-)
  • Mertix
    joo, ten mám podobnej(zvuk)
  • nocarret
    hele poslechni si ho tady je dobře slyšet na mym autě při dojezdu do depa:
    2:16

jen pro jistotu, zvouček oki?? lepší než sériový blow? pokud ano, tak bych ho bral
  • nocarret
    jo to je ok umíme kolem 3500.-) pochybuju že oni ho maj skladem
    Co tohle? http://www.s-turbo.cz/index.php?ng=vyr&vr=53
  • nocarret
    já ho koupil přímo v anglii u Baileyho ale myslím že by to šlo .-)
    nocarret: jsi schopen ho sehnat? tedy pokud splňuje krom spolehlivosti i "hlučnost" :-)
  • nocarret
    no tak například materiál pístku nějakej spešl, takže to hafo vydrží taky neni z nejlevnějších a je to made in england bacha na čínský kopie .-)
    nocarret: dle vzhledu vypadá very easy. (tak levně..oproti HKS např.) jaké jsou jeho kvality? když už to není design :-)
  • nocarret
    no ti řikam ten Bailey .-)
    děkuji za typy, jsou zajímavé. Ten Bidrin vypadá skvěle, ten druhý jsem nenašel.

A když se zeptám na nějaký luxusní kousek? máte typ? (a nemyslím tím ohraný HKS)
  • nocarret
    Bailey DV26 .-)
  • Dr.Ravic
    já mám forge 004, myslím že ho tu nedávno prodával Maty, tak ho zkus. je to odfuk jak kráva. nekde kus dál v historii najdes téma kde jsem resil jakej blow off a je tam i par videi a muzes posoudit kterej zvuk se ti libi.
    PS: uz dlouho jsem od coupečkare nevidel napsany: finance neřešit:-)
  • Luxor
    Já mám Bidrin Twinport a za 2 roky žádný problém... jen tedy odešli O kroužky - což je ale záležitost 20Kč. Principielně funguje částečně jako sériový - tzn. je pořád po-otevřený (na první closed loop port-po přidání plynu se úplně zavře). Při malém tlaku se otevře jen první port a při větším i velký port=odfuk do atmosféry...

http://bidrinperformance.com/joomla1/index.php?opt ion=com_content&task=blogcategory&id=14&am p;Itemid=54

Pozn.: Ňafá to dostatečně, na 100m ho nikdo nepřeslechne :-) Alespoň u mě ne (kapota).

Ale nevím jestli tenhle BOV jde sehnat (jestli je bidrin v současné době objednatelný), kdyžtak zkus krossmena ten bude vědět víc, byl/je s "panem Bidrinem" v kontaktu - nebo může sehnat i jiný BOV...
    Vaše typy na konkrétní typ? Pro mě podstatná kvalita, funkčnost a zvukový efekt. finance neřešit.