:-) jj to je jasný že to je hlavně o funkci. Každopádně řádnej pšouk by mě neurazil .-) Jinak Synapse má myslím Gooddeath a myslim že sem ho na srazu slyšel a neoslovil mě tímto paramtrem. pokud je HKS nej z těch co i dost hlučí, tak je to asi nej volba, jak tak koukam.
ale HKS je HKS. já mám tu druhou variantu, co je "pouze" OPEN LOOP, turbo mi zatím tlačí cca 0.6Bar a odfukuje to jak kretéééén :-D lidi se otáčí a já jsem spokojený. a membrána vypadá opravdu velmi kvalitně. celkové zpracování = 110% origo HKS. nikdo nepozná rozdíl...
PS: je to ta verze co vypadá jak UFO.
já mám forge 004, myslím že ho tu nedávno prodával Maty, tak ho zkus. je to odfuk jak kráva. nekde kus dál v historii najdes téma kde jsem resil jakej blow off a je tam i par videi a muzes posoudit kterej zvuk se ti libi.
PS: uz dlouho jsem od coupečkare nevidel napsany: finance neřešit:-)
Já mám Bidrin Twinport a za 2 roky žádný problém... jen tedy odešli O kroužky - což je ale záležitost 20Kč. Principielně funguje částečně jako sériový - tzn. je pořád po-otevřený (na první closed loop port-po přidání plynu se úplně zavře). Při malém tlaku se otevře jen první port a při větším i velký port=odfuk do atmosféry...
Pozn.: Ňafá to dostatečně, na 100m ho nikdo nepřeslechne :-) Alespoň u mě ne (kapota).
Ale nevím jestli tenhle BOV jde sehnat (jestli je bidrin v současné době objednatelný), kdyžtak zkus krossmena ten bude vědět víc, byl/je s "panem Bidrinem" v kontaktu - nebo může sehnat i jiný BOV...