Rakev na střechu?? Jde na Coupe??

• Lenoš20VTLE
    anebo dřevěnou
  • Luxor
    a co takhle tažné a vozík? ;-)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    :-) jj ve třech kůůl a ono ty držáky na střechu nejsou špatný, jelikož by se daly použít pro připevnění čehokoli na střechu
    . Aretovat by se to dalo např lankem skrz dveře.
  • ROSSI 20VT Plus
    Já jsem to dost řešil taky, nevím o magneticky uchycené rakvi, opravdu máš lepší hodit je dovnitř průlezem. Vevnitř je to i bezpečnější, rakev rozkřucháš jak nic i se zámkama, je to jen tenkej plast, ani ne nějaký kompozit... . Samo že pokud jedete někam 4 je to nesmysl, ve třech naprostá pohoda. Když se to umí, do kufru toho narveš habakuk.
    koukal jsem že magnetický se dělaj jan držáky. Kdybych chtěl přeci jen rakev(jde zamknout a prkna jsou v teple a suchu), nevíte zda existuje i magnetická rakev?
  • ROSSI 20VT Plus
    Musíš mít zahrádku, která není moc dobrá a blbě se shání. Já ji měl na lyže. Kup si magnetické držáky, vypadají hafo lépe, nebo ho hoď do kufru, v obalu se vejde snb a troje lyže průlezem, vyzkoušeno. Taky spotřeba je s krámama na střeše klidně o 2L větší.
    Ahoj, řeším rakev na střechu na SNB. zda existuje systém na střechu, uvítám vaše typy jakou a kde koupit.