vyfuky laityng

• amadeus69
    Já dával na 16Vt taky laityng a spokojenost. Do poznámek jsem napsal jakej typ a na který auto to chci. Za pár hodinek zavolal chlápek hned věděl o co jde dořešili jsme detaily a do tejdne byl koncák doma a seděl perfektně a zvuk ideální žádnej řev a to před ním už nic nemám ;)
  • Kubajz20VT
    ja mam Laiting se 4mi koncovkami a nemůžu si stěžovat všichni z mého okolí ten zvuk akorád chválej!!:-)
  • kisik
    :D ,jedine s celym BMW :D
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    300000,- a výfukový systém je tvuj .-)
  • kisik
    wooow ,krása .
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    http://www.racers-edge.cz/popup_image.php?pID=206
  • kisik
    Kdyz jsem ho obednaval ,tak chteli typ auta a motor. Kdyz jsem ho daval ,tak jsem jen smekl , pasoval presne na potrubi . Jedna s mala firem co mysli dopredu ...
  • Simarik
    je průchozí tak by neměl být brzdou !

jinak můj bude volnej cca za 14 dní ! foto dodám !
  • k20vt
    výfuk vypadá dobře, ale nejsou tyhle koncový tlumiče co se běžně prodávají jen do nějakých 150PS ? Na co si dávat pozor při koupi neorigo tlumiče aby nebyl brzdou výkonu?
  • kisik
    ja mam laityng a dobry ,je tam ale jen par tisic km ,tak treba se teprve rozezni ,jinak do auta nehuci,ale ven ma pekny silny zvuk .
  • Simarik
    serii a rezonator
  • Scoupe
    pockam na foto, co budes davat misto nej?
  • Simarik
    Www.Jpvyfuky.com

Jinak muj bude volnej kdybys mel zajem
  • Scoupe
    Krosmene vyfot to prosiim, Simi nejakej odkaz kde si kupoval? diky
  • Simarik
    je ale špinavej, jak dlouho stál tak sem to nemyl :-) snad se mu brzo zase roztočej kola :-(
  • krosmen20VTPLUS
    pokud bude zájem mohu nafotiti....
  • Simarik
    já mám JP, vatu používá kvalitní a jezdí na tom skoro celej hradec a okolí :-) je pohliníkovanej a má ještě antikorozní nástřik. momentálně je na autě u Krosmena... je tam koncovka rovná 90mm
  • Rodriquez
    tak tady... je to o něco málo levnější..

http://www.alu-pneu.cz/
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ale ta cenofka...
  • Rodriquez
    chevron-racing.com
  • Scoupe
    tak mi rekni kde ho maji:)
  • Feki
    Kup Ragazzon..;)
  • Scoupe
    nebrat jo? a co teda koupit? jakej mas vyfuk ty..
  • Simarik
    Laiting nebrat ! drahý a nic moc kvalita ! Pokud nepůjde můj výfuk k Patrikovi tak bude na prodej :-)
  • Scoupe
    mate nekdo zkusenosti? chci prekopat vyfuk a resim koncak a chtel bych neco kterym neni videt na skrz tak me napadlo toto vypadaji i slusne.. tak nekdo znalej mi poreferujte:)