hehe mi to rano huli ze se kolikrat otacim esli uz nehorim :)) a to nemam turbo :) mi to dela plyn nez se rozpali i vyfuk :D
ale jak pises...bily dym...voda z vyfuku... mas nasrazenou v hrncich a odparuje se nic slozitejsiho bych tam nehledal pokud ti nemizi i z nadobky chladice
To je OK, Alfa i Coupé mi přes zimu dělaj úplně to samý, u Alfy možná ještě víc než tohle... v létě ani ťuk. Dej před ten vejfuk na pár vteřin ruku... když jí budeš mít mokrou a neubejvá ti chladící kapalina, tak máš jasno:). Koukni na sousedy s podobně velkym vejfukem, když budou startovat.
podle me zkondenzovana voda. Me to dela uz druhy rok a zacalo to opet s prichodem podzimu. Neni to nijak vyrazne.. ale jak pises, po nastartovani z rana..po 500m je klid.
Zdravím, mám menší problém. Nevím jestli s tím má něco společné poslední dobou hodně studená rána, ale po nastartování se mi valí z výfuku bílý dým, docela dost. Po pár km je klid. Při troše přidání plynu ( za studena ) z výfuku doslova lítá voda a né málo, ale z chladiče neubývá ... Dělá to jen brzo ráno, odpoledne skoro vubec, ač muže být studený motor. Dík za rady :)