trochu problém

• von Raven
    bily dym je voda a ted se srazi dobre az uvidite namodraly pak se starejte o olej
  • Pietro-Scuderia Italia
    Me to taky dela to same.Taky si myslim ze je jen voda.
  • von Raven
    hehe mi to rano huli ze se kolikrat otacim esli uz nehorim :)) a to nemam turbo :) mi to dela plyn nez se rozpali i vyfuk :D
    ale jak pises...bily dym...voda z vyfuku... mas nasrazenou v hrncich a odparuje se nic slozitejsiho bych tam nehledal pokud ti nemizi i z nadobky chladice
  • JardaITC
    taky bych řekl, že je tohle normální, mě to dělá v chladném ránu to samé.
  • JP
    To je OK, Alfa i Coupé mi přes zimu dělaj úplně to samý, u Alfy možná ještě víc než tohle... v létě ani ťuk. Dej před ten vejfuk na pár vteřin ruku... když jí budeš mít mokrou a neubejvá ti chladící kapalina, tak máš jasno:). Koukni na sousedy s podobně velkym vejfukem, když budou startovat.
  • kuci
    to je voda =), je to tedy ok?
  • Feki
    Kuci oni to neřekli ze 20VT jezdí ještě na páru?!:D
  • kuci
    jasně že to trochu hulí vždycky ráno, ale toto mi prostě přijde moc. Nevím no ...

videjko ->

• Simarik
    heh tak to máš i s přísmradem :-)
  • Ravic inesperto
    no me taky...ale je to turbo:-)
  • Simarik
    jj mě to dělá taky...
  • DooM 20VTLE
    tak tak jen vodicka zadny strach
  • Carlos 20vt
    Omg to je pára to dělá každému autu.Když je chladněji.:-)
  • Džanek
    podle me zkondenzovana voda. Me to dela uz druhy rok a zacalo to opet s prichodem podzimu. Neni to nijak vyrazne.. ale jak pises, po nastartovani z rana..po 500m je klid.
  • kuci
    Zdravím, mám menší problém. Nevím jestli s tím má něco společné poslední dobou hodně studená rána, ale po nastartování se mi valí z výfuku bílý dým, docela dost. Po pár km je klid. Při troše přidání plynu ( za studena ) z výfuku doslova lítá voda a né málo, ale z chladiče neubývá ... Dělá to jen brzo ráno, odpoledne skoro vubec, ač muže být studený motor. Dík za rady :)