tloušťka kotoučů

• von Raven
    dobry nocarret dobry, predek ate, zadek brembo max, hadicky nove a tutela v obehu... uz to nechcu zazit, staci ze to hovajs brzdi v neutralu
  • turbo
    dík,chtěly by vypulírovat ale nestíhal sem byla zima jak v rusku,´dál sem to venku
  • nocarret
    supr kola!!
  • turbo
    tak sem to vyměnil a je to fajn trochu peklo s povolením šrroubů
  • nocarret
    a dobrý?
  • von Raven
    heh SPEEDY ja tam mel 17mm ale nizke desticky tak to mozna tak vyslo na stejno..no proste ve 120 sem vyjel na horizont a asi 300m predemnou uvidel traktor a za nim dva osobaky tak se zacal brzdit a ono nic moc tak sem brzdil vic, pak sem uz brzdil tak, ze mit stresni okno tak prez neho vylezu a furt to nestacilo, pak uz sem si rikal tak nic este ze ti blbci jedou za nim a protismer je volny tak je vsecky predjedu, no jak me ta myslenka napadla tak el idiotus co uvidel ze se blizim jak delova koule se nechtel nechat predjet asi a zacal predjizdet traktor a cesta razem plna... no po tech 300m sem byl rad ze sem to stahl na 80 kerou ten mamlas zrovna vyvinul a tak sem ho tlacil i ocima...chybelo uz jenom at zacne predjizdet i ten druhy... ale jak rika Marcel brzda je nepritel rychlosti :D
  • MINI
    tak 15mm už je fakt zabijácký :-D
  • nocarret
    ty jsou dobře v háji .-) na kotoučích nešetři .-)
  • turbo
    tak já to vyměním.
  • von Raven
    to je fest o hubu, popraskaji prepazky a zacne se to teplem roztahovat a neubrzdis nic, kotouce rozpalis do modra a prehrejes i brzdovku
  • turbo
    je to adrenalin když valíš kilo šede a řikáš si zabrzdí to nebo jo.ale polepším se.
  • turbo
    tak je to 15mm.přeměřil sem to při sundaným kole
  • von Raven
    predek 20 zadek 9 minimum...
    jel sem i na predku 17 a tlacil sem na to jak pilot formule dvojnasobkem svoji vahy a nemoh sem nic ubrzdit jak o neco slo :D
  • MINI
    Tak v tom případě je už mam taky po smrti předek 19mm a zadek 9mm ale mým stylem houbař na to dojedu starý destičky, kterejch už moc nezbejvá a pak to pujde komplet.
  • Elkar
    kup nové, to není úplně 100% rada. koupím nový za 7,5K na celý auto a nebo originály ve slušným stavu za polovic? přeci jen nějaký starline nebo jak se to jmenuje, bych si nchtěl montaovat do takovýho auta. není to HTP
  • Jelo
    Jaké je minimum na 2.0 16V ?
  • POL 20VT
    :-))
  • POL 20VT
    jestli si houbař tak to můžeš dojezdit jak píše Marcel :-), jestli jezdíš někdy kudlu, tak při -2mm je klasickej kotouč KO! Zahřeje se a rozvlní, to snad pozná každej, nějaké stočení na soustruhu je k hovnu, kupovat jetý je taky k hovnu, dotyčný co prodává ví proč prodává:) atd.. atd.. kup nové a nepátrej, jinak min. tloušťka se razí na hraně kotouče, pokud ji dosáhneš je na vyhazov, a nebo dobrá tak pro houbaře, to joo :-) 12 u vzduchů je totál..
  • turbo
    tak to jsem ještě v poho.mám k dobru ještě ňákej miláč.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    můj dvorní dodavatel dílů má ve vitríně kotouč dojetej až do žeber,tak trochu to pipomíná otevřený oběžný kolo z čerpadla :-) nic není nemožný :-)
  • turbo
    vím co dělám ,já to teda vyměním,když to je rarita a -nemám je ještě trochu zbrzdit aby to bylo do kuriozit?pokud by někdo měl solidnější koupím-kouknu ještě na bazar
  • Luxor
    turbo ty jsi odečetl ten vyvětrávaný vnitřek ne?
  • turbo
    můžu až v sobotu.jinak se to nazdá tragický když nevíš tloušťku novejch
  • DooM 20VTLE
    chtel bych videt foto tech 12mm kotoucu :)
  • turbo
    jak řikáš.už je tam jen šlupka a to je asi vo hubu,protože ty chladící žebra asi moc nekloužou.
  • Carlos 20vt
    Prostě to vyhod.:-)
  • turbo
    prdel si nedělám s tim hrotem co je nad destičkama to má 18 a hrot sem měřil z jedný stany 2,5 tak počítám 18 bez dvakrát 2,5 mě vychází kolem 12.Tak to vypadá na další investici.
  • LUKE 1.8 H8C
    S těma kotoučema si asi děláš prdel ne, nebo jsi ty přední špatně změřil

Přední minimum 20.2mm , těch 12mm není ani možný, nafoť to pak a dej to sem :-)
    Zadní máš relativně v pohodě v tvé situaci, minimum je 9,2mm

Jinak já bych s tím autem ani nevyjel, nejsem sebevrah !
  • turbo
    nevíte minimální tloušťky brzdových kotoučů? asi budu muset měnit předek 12mm zadek 9mm