Výfuk

• von Raven
    pekny zvuk honza aji to tak pekne zvyka jako ze fakt tahne...Edrig mam neco podobneho jen sem ufik zadni hrnec a dal tuhle koncovku http://www.aukro.cz/item759067254_nova_ladena_konc ovka_dtm_nerez_material_cena.html
    Mysu dala cely kus http://www.aukro.cz/item759514153_tuning_tlumic_dt m_ovalna_koncovka_super_cena.html a pry to ma tichsi jako ja.. jeste jsem neslysel
  • Coupe
    Existuje nejaka koncovka co se da privrit a min to rve? Kamos neco takoveho plet ale nejak se mi to nezda.
  • Honza
    mouchy na tom výfuku.. nestejnej průměr, trochu koroze..moc spojů a zatáček..trošku to vylepšit (hlavně aby už vlnovec měl vnitřní pr. 55-60mm..a dozadu trubka 55-60mm dle vlnovce..vlnovec působí jako špunt, seriovej má sotva 50mm vnitnří průměr..)a bude to dokonalý...na seriovým motoru ostřejší zvuk, ne moc hlučnej..v otáčkách díky plněprůchozí konstrukci hlučnější.výkonovej nárust velmi příjemnej..žádnej mrtvej spodek..

na dost upraveným motoru velmi hlučnej, výkon ubírající..špunt v koncovým tlumiči (dle hantýrky F&F silencer..) to utiší, ale ne o moc..video jak toto znělo bez špuntu na upraveným motoru

• Honza
    koncák..
  • Honza
    coupe:

tohle
  • Coupe
    Tak co s tim mam teda udelat jak chci tvrdsi zvuk?
  • von Raven
    jak nechces zvysit hluk tak nesahej na hrnec u zadniho kola, kdyz nechces ani bass tak nedavej misto konce ladeny pruchozi absorbcni tlumic ale nejlepsi varianta je koupit rezonator a koncovku tohle svarit a mas pekny vyfuk co nedela kraval ani bass jen mirne vic plechovejsi formulovy zvuk o trosinku hlasitejsi... podstate uprava za 700,- a podle me o nicem ale kdyz ti staci jen mirne zesileni a zvyrazneni fiatiho zvuku a vyhozeni te tezke kravy na konci tak idealka
  • Edrig
    Děkuji za poskytnuté informace.Musím to ještě zvážit,protože mi nejde o zvýšení hluku,ale spíš o jeho úpravu .Asi se zastavím u Patrika a něco vymudrujem.Možná,že má někde něco v regálu.
  • von Raven
    na 1,8 sem delal nespocet vyfuku a pokud si predsavujes neco hlucnejsiho tak odstran jen ten posledni hrnec a dej tam pruchozi doutnik s ladenou vlozkou
    pokud chces takovy kraval ze se z toho zvuku bude v neutralu tepat cele auto tak sundej i ten u zadniho kola i zadek a dej dozadu cokoliv, nase 1,8 v tomhle umi masakralni zvuk :D
    pokud chces jen zvyraznit ten chraplave plechovy fiatacky zvuk tak misto konce dej jen trubku a nejakou lesklu koncovku za 350,-
  • LUKE 1.8 H8C
    to Edrig : Kdyby jsi chtěl přeci jen poslední dva tlumiče vyměnit (jsou v celku), tak bych měl zájem to koupit.
  • Edrig
    Mám jednu hloupou otázku:původní majitel mi na FC 1,8 nechal úplně nový výfuk včetně tlumičů.Takže se mi nechce jej celý vyhodit.Ale zase ten seriový zvuk se k vozu nehodí.Tak se ptám,zdali dosáhnu vylepšení odstraněním některého z tlumičů(kterého?),případně jejich úpravou. Díky za radu.