nebo jeden z tehle na ramenu?
btw prostrikany vsechny,shanet vsechny novy bude asi krutost....Kdybys je shanel,dej vedet,asi se pripojim k objednavce..;)
Tak sice nevim kterej presne silentblok ale odkryl jsem co slo(nechtelo se mi to cely sundavat) a prostrikal vsechny silentbloky co jsem videl a HROME,prvni projizdka a nic nevrzalo!!! :)
Takze Kokine,diky!
:D no to jsem dělal taky ale 2roky nic neupadlo bohuzel/bohudik a uz mě to proste rozčiluje..Doufam že to bude ten silentblok cestou prostrikam všechny,jen nevim jak ten podbeh,doufam že to nebude m*dani to sundat..
Diky
Mě to lupalo nejdříve na pravé straně, to se odstranilo, ale bohužel nevím co s tim v servise dělali. Teď to začalo na levé straně. Hezky nato kašlu, počkám až něco upadne :D
jak jsem boural,tak mi to pak taky dělalo a včera jsem na to konečně přispěl byl to silemblok co je v právo dole,když odděláš podběh,tak ho uvidíš, postříkal jsem to olejem ve spreji a je pokoj ale asi by to chtělo novej.
tak ozivuju tohle tema,jelikoz uz druhym rokem me toto vrzani dosti otravuje a je dosti hlasite...prikladam video cca rok a pul stare kde je zachyceno to vrzani pri brzdeni..pozorne poslouchat..je to hruza,za boha nemuzu prijit na to co to je..:(
Jo jo tohle je ono stim ulozenim nebo tlumicema je to mozny,ale ja si myslim ze pokud se nato dival mechanik tak tohle ho urcite napadlo a tohle skouknul. Ja bych ten drzak provjeril, nebo at se koukne na vsechny sivenbloky jestly nekdo nevytahoval motor a nenechal je povoleny, ty delaj taky dobrou rotiku to muzu z vlastni skusenosti dosvetcit.
Honza mozna mysli tenhle. Ja ho mel jen povoleny. Vzdy pri akceleraci z nizkych otacek, kde sebou motor nejvic skubnul se ozvala tupa rana jakoby z prihradky spolujezdce.. U tebe bych to ale tipoval neco s ulozenim kola kdyz se to ozvyva na nerovnostech.. tlumic, rameno. Divne ze to ale nenasel mechos:/
Ano je to na strane u spolujezdce kdys se podivas na roh motoru k ulozeni tlumice uvydis ho a pro Unholy pokud se ti to oziva z jiny strany nezavrhuj to stim ze ten sivenblok je jinde ja resil rok ze my vrze zadni naprava a on to byl ten sivenblok jen to rezonovalo a zdalo se ze za jnizdy, se to ozyva zezadu.
Zdarec všichni, před nedávnem mě na coupe začalo něco povrzávat u LP kola vždy, když přejedu nějakou nerovnost. Měl jsem to v servisu, protože to začalo sílit a dneska mě mechoš volal, že neví co s tím, že všechno vyzkoušel a na nic nepřišel. Kdyby ste měli nějaký tipy, sem s nima.