bublání z výfuku

• k20vt

• k20vt
    to montoval nějakej pán co dělá všemožný výfuky, já tomu tak nerozumím, ale když sem ho kupoval, nebylo psaný že je to středovej, ale byl normálně mezi ostatníma koncovýma :( což o to, hluk by nevadil, jen ty vibrace a dunění, ty nezachytil ani mikrofon kamery ani u mobilu ne, asi to má nějakou určitou frekvenci
  • krosmen20VTPLUS
    kro to montoval?????trust neni koncovej tlumič ale středovej.....
  • k20vt
    to je hezký, ale jak předělat:-) k tomu tlumiči psali že má basový sportovní zvuk, ale tohle je moc, já si basy představuju jinak, decentněji.V Kappě se to nedá snést, to uz to bylo tichý i s děravým origo tlumičem, zachvilu mě chytí švestky už to vidim :)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    předělat :-)
  • k20vt
    tak jsem si nechal udělat výfuk přesně ten samý s tlumičem Dynomax Trush, kat šel ven, i ledvinka a Dynomax jsem dal místo koncového tlumiče bez koncovky, jenže zvuk je tak šíleně basový, že se s tím nedá vůbec normálně jezdit v nízkých otáčkách. Přestane až od cca 4tis, potom basy utichnou....Co s tím?
  • krosmen20VTPLUS
    Tady sem vyštrachal staré videjko s mým prvním coupe-výfuk 2,5" středový tlumič dynomax trust a vyústění přes 100mm koncovku OBA s laděnou vložkou.
    je to točený telfonem....

• krosmen20VTPLUS
    Já používám pouze 2,5" výfuk a vše je jen o tom jaký se použije tlumič.Co se týká výkonů,při seriovým turbu je to jedno ale s použitím GT je potřeba počítat s větší průchodností-to znamená katík ven,ledvinka ven a zadní díl průchozí-zvuk je pak velice sylný a hlasitý,komu to vadí,používá se plně průchozí střed....Jinak seriová downpipe stačí na výkony ve kterých se pohybujeme :-)
  • Mertix
    jen dotaz, máte někdo na turbu 2,5 palcovej výfuk?zkušenosti?
  • Mertix
    k20vt já měl jen origo koncovej, a žádnej kravál, docela tichý...
  • k20vt
    uvažuju že bych nechal na výfuku jen koncový tlumič, už sem tu četl že to bude dělat hroznej kravál. Má někdo podobný zkušenosti jestli to vůbec stojí za to? motor 20vt
  • von Raven
    bratrancovi litaji asi pul metru dlouhe plameny ven :)) po tom co vyndal kat... ale to se bavime o porsche v turbu :D
  • kisik
    me to pri razeni strili z vyfuku,je vykuchany (bez katu atd) ,je to v pohode,nebo spatny predstih?
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    nebo se domluv s PHOBem z ITC,tomu to i jede i lišákuje :-)
  • Honza
    jak dosáhnout lišek při decelaci/řazení u NA je jendoduchý - špatně nastavený rozvody (vejfuk pozdě), bohatá směs, malej předstih... na kámošově GII to bylo velmi efektní, ale moc to nejelo.. po správném nastavení metodou pokus/omyl a jízdních testech to jede jak prase...ale občas při řazení z 7500 a více si to toho lišáka hod:)
  • Coupe
    Nemam turbo.
  • Luxor
    k20vt: v pořádku to není jen relativně normální - co naděláš nic není dokonalý :-)))
  • marcin
    tak si tam daj ANTI LAG SYSTEM,ak MAS turbo motor,ale je to kur.vsky drahe
  • Coupe
    Jak dosahnout toho at mi z vyfuku slehaji plameny i kdyz stojim a pridam? Slysel jsem neco o tom ze mam zasroubovat svicku do trubky a zapnout ji at hodi jiskru a je. Nezkouseli jste nekdo neco podobneho?
  • k20vt
    dobře, budu věřit zkušenějším, že je to vpořádku :)
  • nocarret
    normal bohatá směs no nestačí to hořet tak ty zbytky pak blafou ve vejfuku, mě to dělá i když jedu kosu a přeřadím .-)
  • Feki
    Normal...
  • k20vt
    Když při jízdě se zařazenou rychlostí sundám nohu z plynu a začne brzdit motor, at uz z kopce, nebo na rovné silnici, ozývají se z výfuku zvuky jako když praskají bubliny, nic extrémně hlasitýho, ale slyšet to je i uvnitř auta. Na výfuku je vyndaný kat a udělala se mě díra před koncovým tlumičem. Zajímalo by mě, jestli to způsobuje ta díra před tlumičem, nebo je něco s předstihem....chip mám Gtec2. Na volnoběh samozřejmě vše OK