repas brzdicu

• Feki
    No poptam se-sou tam asi 2takovy Home servisy,uvidim..Až něco zjistím(jestli) tak to sem dam..
  • Honza
    někde poblíž bazénu...pána najít v tamní zástavbě stálo dost nervů:)
  • Feki
    Honzo když mi reknes kde to v Jablonci je tak to zjistím,jsem napůl z Jablonce..;)
  • Honza
    v jablonci je chlapík a dělá komplet repas -nový gumičky, válečky, vedení rámu, u zadků i vnitřní mechanismus ručky (dle potřeby)...cena za 4ks 6000,- povrchová úprava zinek/kadmium.. kontakt bohužel nemám...
  • Feki
    http://www.fiatcoupe.cz/forum/pokec/2939-po-8mi-ho dinach-poceni-/
  • Feki
    Já dělal předek,někde sem to tu dával myslím v sekci pokec -> po 8mi hodinách pocení... Se to jmenovalo..Sundal jsem je,vzal do sveraku,kovovym kartacem na vrtacce obrousil strusky a starej lak dočista a pak lakoval zakladovkou(nastrikal)..Pak normalka stetec,emailovka(žlutá) a docela supr vysledek,nepraska to nic..8hodin práce jen předek..
  • Scoupe
    delal tu nekdo repasi brzdicu na coupe? sehnal sem zadni z 20VT a jsou hlinikove tak me zajima cim je nabarvit aby to neslezlo, jestli opiskovat s predkama a do komaxitu? a pak bych chtel sehnat nove pistky teda jestli se to nekde da, diky za vase zkusenosti....