cip 2,0 16VT

• Scoupe
    nocarrete, napis mi taky, uz si mi psal ale nejak to nemuzu najit, dik moc
  • kisik
    Nocarret : pisni mi prosim na mail (profil) ,chtel bych nejakej chip ... thx
  • von Raven
    hehe on se tu resi chip a ja myslel ze nejaky cyp co ridi 16VT :D
  • krosmen20VTPLUS
    výkon bude záležet na dalších úpravách-výfuk,sání,zvedlý tlak turba...Tímto se pouze doladí směs potřebná k tomu aby nebyl problém v dodávce paliva....
  • kisik
    krosmen20VTPLUS- Na kolik pujde výkon ??
  • krosmen20VTPLUS
    za šest tisíc nabízím AFC modul včetně naladění wideband lambdou.....
  • Scoupe
    nocarret kde mas dilnu? napis mi sem tvuj telefon, dekuju
  • nocarret
    zavolej nebo napiš mám víc typů, určitě si vybereš vyzkoušíš a nakonec se platí .-) ideálně kdybys přijel ke mě na dílnu
  • Scoupe
    Lachtan Albin 16VT muzes mi k nemu napsat neco vic? co je to zac, nac vysel, vykon si meril? diky moc
  • cigarko
    Lachtan Albin: Já měl taky skoro 170kw ;D btw dej mi pak vedět až něco zjistíš k tomu mému
  • Scoupe
    Riky no KW, nebo myslis jako ze by snizil vykon na 170PS? :D:D:D diky za tip jdu na nej:)
  • Dr.Ravic
    jak píše Honza, dotazy směřuj na Nocarreta... to je sběratel čipů i dejlů na 2.0 16 vt
  • Honza
    nocarret ..tam směřuj své dotazy...
  • Scoupe
    ma nekdo ciple sve coupaso? znamej mi dohodil jednoho chlapika a ten mi nabizi nejakej cip z italie za cenu kolem 7500kc a rikal ze vykon by mel byt 170kw je to se zarukou a ten znamej mel u nej uz par aut a rikal ze vzdy super spokojenost, mate vy nejake zkusenosti, odkazy, diky