Nechal jsem se unést

• Elkar
    me nejvic stve ze to neni jako blokova pokuta se sozenkou ale musim se s nima slozite domlouvat kdyz tam budu moct jit, kvuli skole to bude na nic
  • Elkar
    no ja jel v noci, tak uviidm. spolzuzak jel taky tam se sluzebnim autem a rikal ze to pak jim rekl, ze nevi kdo s tim jel a hotovo. kamos zase na motorce a to bylo v cervnu a jeste nic nedostal.
  • Luxor
    nj pokrok nezastavíš... nevyfotí Tě leda tak v noci když jedeš přes kilo a nefunguje jim zrovna podsvětlení :-)
  • Feki
    Psal jsem maj značku a xicht jak na obcanku..Maj hustý ty fotaky..Jel jsem skoro 120 a kola mám na záběru zastaveny..mazec
  • von Raven
    v prvni rade to chce videt jestli maji fotku spz a i tveho ksichtiku, pokud maji jen spz a nikdo te o par metru dal nelegitimoval tak se s nima trosku pohadas ale melo by to byt bez ujmy kdyz budes vedet co rikat
  • Luxor
    tak buď rád, alespoň můžeš čtyři měsíce šetřit :-)
  • Feki
    Luxore já už a tím skoro počítal jen mě serou ty prachy..:( Kdyby mi vzali na pul roku papíry tak to snad oželím,bude zima,auto v garáži až do jara to by šlo ale jakejkoli zásah do peněženky je pro mě trest..:( A to ještě jedu takle v pomalým pruhu z Liberce a v rychlim červený coupe mě predjizdelo,mavli sme si a já se zařadil za nej ale abych ho dojel musel jsem to trochu seslapnout takže když sem ho dojel tachak byl tak na 170..Pak 80ka v Turnove a on odbocoval do města a já jel dal a koukal do zrcátka kdo to byl a přehlíd sem radar tak sem ani extra nebrzdil..:( Jen na ty 80ce..Vím ze si za to člověk muže sám ale ze to posílají až po 4rech měsících to mě s*re..
  • Luxor
    feki děkuj bohu že jsi nejel ještě o pár km víc byl by z Tebe bezpapírák :-)
  • Feki
    Tak to je hezky..DPC zrovna když nemá člověk ani korunu!:( To sou takový k**vy!Když jezdím jak hovado tak nic a jakmile jede člověk tak nějak normálně tak ho vemou..Já se poseru.Tak muzu zapomenout na naky cestování ala BiBiho pohřeb..:( Nikam ani na krok a šetřit..29 mám narozky-peknej dárek mi dali aspoň..:D
  • Simarik
    hmm to neukecas :-( to jsou 3 body jesi se nepletu a troje xenony k tomu !
  • Aljaška
    tak to Feki neukecáš.
  • Feki
    Tak dnes mi poslali fotecky z radaru v Turnove..Povolena 80 moje 116 po odečtení tolerance..Mám se vyjádřit a poslat jim to aby mi poslali pokutu..S tím už nadělám tak akorát h... co?Sem tam vidět krasne jak na obcanku a znacka taky..
  • Elkar
    ale me ta pokuta ani nevadi ale vadi mi to ze neposlu nejakou sleozenku treba jen ale musim primo tam a to bude zase prace navic se snima domluvit kdy a kde
  • wejwy
    A blízká osoba stále funguje ne? Tak pokud ti nebude na tý frotce vidět do obličeje, tak to třeba ukecáš :-D
  • Elkar
    díky
  • Innocento
    Pokud ti nevemou papíry na víc jak rok, tak se nedělají zkoušky
  • Elkar
    Tak jsem si našel ty sazby a pokud jsem jel mezi 70 - 90 km/h tak pokuta 2500-5000,- a 3 body s tim ze pokud to do roka udelam znova tak 1-6 mesicu bez ridicaku (tady by me zajimalo jestli kdyz ho vracej, tak jestli musim delat zkousky.

Kdyz je to v obci vic jak 90 a mimo obec vic jak 140 tak je pokuta 5000-10000 5 bodu a 1-6 mesicu, takze pohoda. :-) uz tu mam ready tech 5 tisic a brzdy hold budou muset s vymenou pockat.
  • Elkar
    no praveze v obci to neni o 30 km/h ale o 20 km/h na papiry. a tim ze to nebylo na miste jak to bejva aby mi dali 2500,- pokutu, ale je to takhle oficialne tak se obavam ze nemuzou nic slevit. tuhle jsem jel s typkem a dostal prave 2500,- za 116 km/h na 70ce ... takze ti flojdi byli jeste na nej hodni v tomhle smyslu
  • Luxor
    Pokud to bylo do 90ti tak jeste v pohode jinak jsi holt dojezdil...
  • Elkar
    jo, to čekám. to asi bude ze se mam tam dostavit ne? bych se moh na par veci poptat
  • Coupe20VT PLUS :-D
    uvidíš. čekej obsílku, buď přijde, nebo ne. teď už to nezměníš...
  • Elkar
    nene.. to bylo v jeden okamzik dvakrat... nebo teda nevim mozna to byl ten pred-blesk jako je na fotaku... ale vubec nevim co mi hrozi nebo ne. je to v obci a ja myslim ze to bylo o vic jak 20 km/h takze ... nevim no. jeste minulej tyden tam byl jen obyc radar.
    nechápu: když jsi kolem projel jednou ostřejc, tak tě cvakli, to je jasný, ale když už si o nich věděl, tak proč jsi jel znova kolem nepřiměřenou rychlostí???? takhle si koleduješ o body...
  • Elkar
    wow. nechápu ani jednu odpoved..
    pusu... :-D
  • Elkar
    a roztáhl jsem od benzinky dvojku a oni tam maj flojdi foťák. Tak jsem jim dvakrát zapózoval. Co myslíte, že mi dají za odměnu?