no problem vozim to v aute...
vahu vysoubuj a prestikej cisticem kontaktu, volnobeznak tak samo a bordel pod nim vyskrabnes necim ale bacha at ti to tam nezapadne pac to by bylo az za klapku no a klapku bud sundas tu gumu pred ni a dosahnes nebo ji zatim nechas tak
novy system sani pro 1,8
-
06:41:36 12.9.2009
-
06:36:30 11.9.2009uz sem to vratil do puvodniho stavu pac casto jezdim na plyn a to se nedalo aby mi pri kazdem vyrazeni rychlosti vyfukalo plyn ze sani a auto scyplo :) ale jak sem psal vzdycky to bylo jen v neutralu na plyn a v rychlosti nad 80km/h to byla zatim jedina objevena chybka takze jestli to Villis chce zkusit tak to vozim s sebou a prehozeni z origose je zalezitost par minut
-
20:46:14 10.9.2009No Libore držím palce s novým systémem, teď jsi na tom jak já v Cromě, když jsem to koupil tak tam byl sportovní filtr, a jak jsem ho vyměnil(auto je na pohodu, strašně to řvalo), tak se mi houpou otáčky na volnoběh až to i zdechne.
-
12:17:08 10.9.2009jestli houpe tak to zavira a otvira volnobezny ventil a ten otvira nebo zavira podle mnozstvi vzduchu takez to chce vycistit vahu vzduchu a klapku a samotny ventil
jj Villis tobe by to mohlo fungovat eno nuno -
05:45:07 10.9.2009kvuli povodnim a vode? pokud jo tak pred takovou vodou staci povolit jednu spojku a mas ho tak vysoko jak origos. tohle me urcite netrapilo. jediny problem byl ze to fakt tlacilo od 80 vzduch dovnitr tak silne ze to rozfoukalo plyn v sani :) ted se tomu uz smeju, ale kdyz mi pri kazdem vyrazeni a prerazeni sly otacky tak rychle dolu tak me to sralo :) kdybych mel plyn vstrikovany do valcu tak je to idealka pac v benu to byla parada
-
22:59:08 9.9.2009jediné ti vytknu, je to nebezpečné mít sání vyvedené dolu do nárazníku...
-
16:17:47 9.9.2009benzin jede, plyn jede, nehreje se to a stejne sem to uz vypral ven a docela me to sere, a proc? uplne nejblbejsi duvod... jak jedu vic jak 80 a hodim v plynu neutral tak ten tlak vzduchu co proudi dal mi asi rozfouka plyn (ten se vstrikuje taky do sani) a volnobezny ventil prizavre a motor proste hodi otacky dolu a chcip a to pokazde jak jedu vic jak 80km/h a vyradim, v bezninu zadny problem
-
12:35:19 9.9.2009ve vysledku. mam dve paliva a na obe to jede dobre, dneska jsem ale kvuli plynu zrusil tu druhou z kompenzoru, pac to jizdou fakt tlaci vzduch do sani a pri vstriku plynu do sani se to v neutralu prehlcovalo vzduchem a volnobezny ventil zaviral a obcas otacky tak padly dolu ze to az chciplo. po otevreni kompenzoru v pohode
navic pokazde jak se nahral motor tak bylo sani od svodu pres airbox az po klapku uplne teple a ted je cele studene az ke klapce, takze teplota vzducju je o dost dole
zatim najeto asi 50km testuju dal -
12:31:44 9.9.2009jedna vede z te lanciacke na favoriti a vedle chladice volne dolu do narazniku, kde to cuca za jizdy naporem a druha je z kompenzoru (tam sem udelal diru at pasne tesne) pod nosnikem zase dopredu do narazniku a cuca naporem
-
12:30:00 9.9.2009je to napasovane na origos plast od airboxu. pouzil jsem nakou hadici sani asi z lancie (cisla ma takze se da podle toho koupit) a dve hadice sani z favorita
-
12:28:35 9.9.2009musim se pochvalit, zda se ze jsem udelal sani, ktere konecne funguje jak ma. mrknete
mensi dira v airboxu a svedeni dolu do narazniku