Jak vytáhnu Turbo ?

• Inkvizzi
    Diky diky:-) pak pisnu jak to slo:-)
  • kisik
    Tak jak jsem ho ze svodama vytáhnul,tak šlo zpět.Když si dobře nasměruješ ty kolena od chlazení turba,tak by tě kromě horšího přístupu nemělo nic překvapit .. Dával jsem ho zespodu .. nic neurvy ,hodně štěstí :) .
  • Inkvizzi
    Budu ted o vikendu nasazovat turbo zpet do auta, ale nevim postup, protoze jsem ho nevytahoval ja. Tady na te fotce prave vidim ze ho vytahnul takhle kompletni a s prirubou, pujde to tak dat v poho i zpet? Pisnete mi prosim nekdo postup at se s tim zbytecne nemorduju:-) zatim diky :-)
  • kisik
    ...
  • kisik
    ...
  • kisik
    Turbo je venku :-) . Zavazely mi jen vrtule na chladici,BOV a koleno od sani do IC .
  • kisik
    :) taky je mam rad. naraznik mam dule jde na to prece jen lip videt. chladice uvidim .. Jdu na to ,tak snad se neurve steft,nebo neco jineho .
  • krosmen20VTPLUS
    já osobně pokud něco na straně turba dělám sundavám chladiče a nárazník,sice je to práce navíc ale mám pak jistotu že vše udělám dobře nic nepodcenim.Samo jde to u 16VT aniž by si chladič vyndaval ale já mám rád sví prsty :-)
  • kisik
    krosmen20VTPLUS: Jsem kousem od Mikulova (Jižní Morava, těch 15km).
    wejwy: Doufam ze to turbo pres tebe klapne :)
    Vypada to ze musi jit aj s tema svodama,jen se zda (mozna jen fakt zda) ze to protahnu aniz bych vytahoval chladice atd. ...
  • marcin
    u 20VT to je na hodinku prace,neviem ako to je u 16VT,inak je ta vola dost velka
  • Luxor
    hehe :-)))
  • krosmen20VTPLUS
    odkud si?Já si pro auta zákazníků jezdim....i třeba s podvalem viď luxorku :-)
  • wejwy
    U 16VT turbo musíš sundat i se svodama :-)a odstrojit všechno co ti bude překážet, sám to poznáš :-)
  • TooM-As
    15km, si dám na laně i poslepu ..
  • kisik
    nejblizsi servis mam 15km. neverim tomu ze to tam dojede ...
  • krosmen20VTPLUS
    jenom takovej asi dost hloupej dotaz ale proč to nesvěříš někomu kdo to umí......třeba někomu kdo se tim živí?????
  • kisik
    co si pamatuju ,tak to dela jen kdyz je to studene ..
  • Carlos 20vt
    Nevím ten motor ma něaky divný chod..aby si to něměl zadřené.
  • Rodriquez
    To máš jak za druhé světové války, když se vykuřovali japonci ze zákopů :-DD
    Tak podle mě je nejlepší přistup k turbu když je motor venku.. ale šikovný mechanik to zvladne...
  • kisik
    jo a jeste jedna vec ,jak se to dusi kdyz se chci rozjed ,to je doufam tim Turbem ...
  • kisik
    Potřeboval bych poradit :) . Musím vyměnit Turbo a když jsem se na to dneska díval,tak jsem s toho moc moudrý nebyl. Co musí ven a na co si mam dávat pozor .. Předem dík za rady. Jinak vule na vrtulce 3-5mm asi neni ok ..