ukazte ic

• krosmen20VTPLUS
    IC z avie je relativně dobrá věcička,ale dnes se nevyplatí ho kvůli ceně kupovat,přeci jen celohliníkovej vyjde na 3500 tak proč kupovat avii která má plastový boky navíc je to boj s místem obzvláště na 20VT kde se zachovává klima.....
  • Lenoš20VTLE
    aluš,ty radši ukazuj něco jinýho hhhhhhhhhhh
  • Scoupe
    Goodde nejake info by neylo? rozmery foto trubek, vlastnosti po vymene? diky
  • Aljaška
    já bych taky ukázala, ale nemááám. Až budu mít, ukážu:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ok dokonalost... :-D
  • Jan Paukovic20VT
    Ahoj me je to jedno ja jsem doma od rana celej den prijed vkolik chces to cerpadlo skusim domluvyt s Vaskem as pojede pres Volary pokud by byl ochotnej a vzal ho.
    tak ok. sejdeme se ve Vodňanech... napiš to teda Vaškovi, že to platí na tuty... a čas nechám na vás, jak se domluvíte... pak akorát napiš do meila.
    PS: budeš mít to čerpadlo?
  • Jan Paukovic20VT
    No ja prijedu as odpoledne mlada dela asi do 1h a pak chce jet do Budejc takze to budem spojovat Budejce Netolice spat tam nebudu a tet jsem si psam s Vaclavem on rikal ze se chcete sejit tady ve Vodnanech to klidne muzete muzem pokecat us tady ja mam v patek volno.
    :-D jasně počítám s tebou. přijede i Venouš, akorát se musíme dohodnout na čase. já budu po noční, tak bych navrhoval třeba mezi 10 a 11hod. ? může bejt?
  • Jan Paukovic20VT
    Kdys sy odmyslim ze je zasedlej,je to holt hlinik tak je jak novej a poridil jsem ho za 800kc cos je dosat stovek usetrenejch oproti tamte nabydce koukni na muj nic je tam par fotek je tam trosku videt. No Ondra ho uvydi nazivo v patek tak muze sam rict jestly za 800, spatnej nebo dobrej kup.
    a ty si myslíš, že tenhle drahej nezajde? vždyť je taky z hliníku... kup ho a ukaž fotku po roce. bude k nerozeznání stejnej jako ten z té avie...
  • kisik
    Ted nevim jak to myslis :D ale me ty ceny pripadnou v poho :). Ten IC z Avie asi nevypada nejlip (zasly atd) ,ze? Jde to vycistit?
  • Jan Paukovic20VT
    Ale ty ceny jsou taky krasny.
  • kisik
    Je stejne funkcni jak ty ostatni co se daji koupit ? http://www.highperformanceparts.cz/katalog/142-uni verzalni-ic
  • Jan Paukovic20VT
    Ja ho koupil za 800.
  • bobi
    OK, zajtra to blejsknu a poslem.
    ja by som možná chtěl... :-D pošli fotku... třeba se domluvíme a uděláme ještě lepší cenu na ty díly na 156... :-D
  • bobi
    Mam jeden IC z Avie doma naviac, keby si chcel.
  • Scoupe
    premyslim nad vymenou intercooleru za nejaky vetsi, napadl me z avie, otazka zni neni moc velkej je to na 16VT v serii zednej vyssi tlak nebo jine turbo, tak me napadlo, kdo to uz na coupe resil, jestli hodite foto, pripadne i radu cemu se vyvarovat, dekuju