Kontrolka vstřiků 2.0 16v

• JP
    Já po koupi jezdil 3.5 roku a musel jsem srazit prasata, aby to přestalo jezdit:D
  • kisik
    ja po koupi jezdil 10 dnu ,ted je to 2 mesice a auto jeste nejede :-( .
  • Luxor
    to je fakt divný... 2 měsíce je dost, mě se coupé vysralo tak že muselo na odtahovku už tejden po koupi :-)))
  • Zouny
    Hlavně mi nepřijde normální, aby se to takhle vysralo do dvou měsíců od koupi...
  • Zouny
    Hmm, tak já určitě nebudu nic odpojovat, protože tomu hovno rozumím :-) údajně nejde šťáva do svíček... každopádně vytočenej jsem jak devítka matka...
  • Luxor
    Poslední šance abys dojel v nouzáku poodpojuj "nepotřebný čidla apod. kraviny co můžou dělat problém" např. MAP senzor, potenciometr klapky, čidlo teploty vzduchu, VAE ventil, klidně i lambdu... bez těhle čidel to jde normálně natočit a pokud některý z nich hapruje tak v pohodě dojedeš... Pak jsou i věci co když jsou vadný tak ani nenatočíš - např. čidlo otáček :-)

Co musí být zapojené a funkční abys v pohodě natočil (alespoň do nouzáku):

Čidlo otáček
    Power modul, cívky
    Benzínová pumpa
    Injektory
    Pojistka řídící jednotky a šťáva

viz workshop manuál
  • Zouny
    tak už jsem dojel, ve čtvrtek jsem jel Kladno-Vary a zpět už ani neodjedu, opět kontrolka škyt škyt a chcíp a už jsem to nenatočil......
  • Luxor
    to může dělat hafec věcí ne? proč zrovna čerpadlo?
  • Feki
    Domněnky ne ze hned rozkuchas auto:) hybaj nejdriv na diagnostiku..:)
  • Feki
    Nebo tak nějak...
  • Feki
    Čerpadlo si myslím..Nestíhá dávat..Vypadá to tak..Napis si Klouckovi- 1500-2000 a mas ho jak novy..
  • Zouny
    a dá se s tím jezdit nebo je to na okamžitej servis???
  • Coupe20VT PLUS :-D
    čerpadlo :-D mě to dělá něco podobného. ale zatím jen krátce a jsem v prvopočátcích zjišťování... ale příznaky jsou stejné u mě o to horší že jdou nemilé zvuky z nádrže...
  • Luxor
    Ono to trvá docela dlouho než se PC s coupé spojí, někdy i 5-10 minut...
  • Zouny
    Zdravím přátelé, mám takovej docela provar. Během jízdy se mi rozsvítila kontrolka vstřiků, začli kolísat otáčky a auto cukat. Po chvíli to přestalo. Teď zhruba po měsíci to dělá zase, už druhej den. Dal jsem to do fiatu, tam mi řekli že diagnostiku mi udělaj, ale že opravovat to tam nebudou. Nicméně ani diagnostika nebyla, protože počítač se s autem nespojil, takže jednání něco jako:"Nemáme nasedanou". Poradí někdo co by to mohlo být?? Moc dík