benzínové čerpadlo

• Coupe20VT PLUS :-D
    mám taky r.v. 97... zítra jde ven. dneska jsem nestíhal...
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    vyndej ho a pošli mail nebo mmsku Patrikovi,je jich tam víc druhů tak ať se ví hned který potřebuješ. Já mám jedno z limita v sedmě a po kejlisovi mám náhradní ihned k odběru - každý je ale jiný. kejlisův žluťák je tuším 10/97. Normálně se nesypou,myslím že ti bude stačit starší slušný
    ach jo. takovou smůlu mám fakt jenom já... no nic, dneska se v tom začnu vrtat a uvidíme...
  • Feki
    Repas čerpadla asi ee..Mě ho taky dali dokupy a jede ale porat mám díry ve výkonu atd..Myslím ze nejlíp novy,jak říká Standa..
  • Mertix
    joo, u Patrika kolem 3500...walbro
  • Simarik
    mám pocit (jesi se nepletu) kolem 3000-3500,- nový
    nějakej typ, co tam dát? nějakej odkaz, kde ho schrastit? kolik si mám připravit z prasátka??? :-D
  • Simarik
    ondro to je na nový čerpadlo :-( mě to 1.8ma udělala když sem vyměnil čerpadlo za jiný jetý, přesně jak popisuješ, pomohlo mi jen nový
    platí pro 20VT?
    a ještě dotaz: má cenu přemýšlet nad nějakou repasí čerpadla, nebo mám rovnou shánět jiné?
  • Honza
    3bar vůči tlaku v sání a minimálně 2 l/min..
    ahoj lidi. mě prostě provází smůla na každém kroku... když už mám v cajku motor i turbo, musí se vy**at něco jiného... včera sem 2x nenastartoval. a vždy v tu chvíli, když jsem otočil klíčema, tak čerpadlo začalo drtit šutry v nádrži. dost nepěkné zvuky... a navíc celkové auto začíná mít mě velmi známé projevy nízkého tlaku benzínu... při akceleraci začíná poškubávat, a budou to i ty mé problémy z volnoběhem (houpe, a je dost neklidný motor).
    MUJ DOTAZ: kolik má být tlak benzínu na vstupu do lišty? dneska to chci změřit a pak pujde čerpadlo ven a uvidíme co dál... :-(