nebo moc citlive cidlo otresu, taky mi to spoustelo samo od sebe pritom na ranu nic moc az sem ho pripevnil pevne ke kostre tak zaclo reagovat na otres a samo se uz nespoustelo
na jednom alarmu byl zapojeny imobilizer alarmu a po tech letech se asi ojiskrilo rele a svina obcas poustel alarm a startovat nekdy nechtel
Alarm
-
16:49:23 23.8.2010
-
16:51:18 21.8.2010Mě to dělalo taky...ale někdy to začlo houkat třeba až po 3 hodinách....jak kdy.Řešení-vypojil a a je v garáži na poličce
-
14:55:40 21.8.2010skorej tie čidla ale možno mu je horko a chce preparovať :
-
11:35:42 26.8.2009a co nějaký spínač ve dveřích? v kapotě, atd? Může bejt vypadlej, alarm to bere jako otevřený a vyvolá poplach :-) že to je po nějaký chvíli je normální, alarmy mejvaj schválně spoždění
-
10:54:38 26.8.2009jestli jsou tam pohybova cidla tak je mozne ze zustala v aute nejaka moucha.. treba
-
10:42:26 26.8.2009Okynka jsem mel zavrene. Zarovku uprostred jsem vypnul takze tou to neni. To auto stalo na asfaltu a kolem neho ale 100 metru nikdo neprosel. Proste jenom tak zaclo rvat.
-
09:13:50 26.8.2009A nenechával si otevřený okýnka, já sem ted u alfy nechal otevřený okno a jak fouká vítr tak jí rozhoukal kuli těm vnitřním senzorům.
-
05:49:25 26.8.2009nemam origos ale tohle mi delal alarm co meril vnitrni teplotu a kdyz bylo vevnit vytopeno a venku kosa tak to proste spustil, bud si musel rychle ven nebo poradne vyvetrat
dalsi to delal kdyz meril odber, a muze tomu vadit i pomale zhasinani zarovky na strope pokud nema zpozdovac
taky staci moucha co se planta kolem ultrazvukoveho cidla
a na jednom aute sem z ultrasu kde vedou 3 kabliky musel zrusit jeden z nich, nikdy sem tu logiku nepochopil ale od te doby to funguje jak ma
nebo prilis citlive otresove cidlo na mekem povrchu, to proste neslo sestelovat a takhle se to obcas spoustelo, az sem ho dal pevne ke kostre tak slo dat jeste citliveji a uz se nepoustelo samo -
21:37:07 25.8.2009Nevite prosim nekdo kde by mohla byt chyba s alarmem? Je to ten originalni alarm od fiatu. Kdyz auto zamknu dalkacem tak zapnu i alarm ale po chvili (1 az 5 jak kdy) se z niceho nic spusti alarm. Pritom nikdo kolem auta ani neprosel. Prosim o radu.