Alarm

• von Raven
    nebo moc citlive cidlo otresu, taky mi to spoustelo samo od sebe pritom na ranu nic moc az sem ho pripevnil pevne ke kostre tak zaclo reagovat na otres a samo se uz nespoustelo
    na jednom alarmu byl zapojeny imobilizer alarmu a po tech letech se asi ojiskrilo rele a svina obcas poustel alarm a startovat nekdy nechtel
  • Fugasik
    Mě to dělalo taky...ale někdy to začlo houkat třeba až po 3 hodinách....jak kdy.Řešení-vypojil a a je v garáži na poličce
  • sebo 1.8 16V
    skorej tie čidla ale možno mu je horko a chce preparovať :
  • wejwy
    a co nějaký spínač ve dveřích? v kapotě, atd? Může bejt vypadlej, alarm to bere jako otevřený a vyvolá poplach :-) že to je po nějaký chvíli je normální, alarmy mejvaj schválně spoždění
  • Džanek
    jestli jsou tam pohybova cidla tak je mozne ze zustala v aute nejaka moucha.. treba
  • Coupe
    Okynka jsem mel zavrene. Zarovku uprostred jsem vypnul takze tou to neni. To auto stalo na asfaltu a kolem neho ale 100 metru nikdo neprosel. Proste jenom tak zaclo rvat.
  • Jindřich
    A nenechával si otevřený okýnka, já sem ted u alfy nechal otevřený okno a jak fouká vítr tak jí rozhoukal kuli těm vnitřním senzorům.
  • von Raven
    nemam origos ale tohle mi delal alarm co meril vnitrni teplotu a kdyz bylo vevnit vytopeno a venku kosa tak to proste spustil, bud si musel rychle ven nebo poradne vyvetrat
    dalsi to delal kdyz meril odber, a muze tomu vadit i pomale zhasinani zarovky na strope pokud nema zpozdovac
    taky staci moucha co se planta kolem ultrazvukoveho cidla
    a na jednom aute sem z ultrasu kde vedou 3 kabliky musel zrusit jeden z nich, nikdy sem tu logiku nepochopil ale od te doby to funguje jak ma
    nebo prilis citlive otresove cidlo na mekem povrchu, to proste neslo sestelovat a takhle se to obcas spoustelo, az sem ho dal pevne ke kostre tak slo dat jeste citliveji a uz se nepoustelo samo
  • Coupe
    Nevite prosim nekdo kde by mohla byt chyba s alarmem? Je to ten originalni alarm od fiatu. Kdyz auto zamknu dalkacem tak zapnu i alarm ale po chvili (1 az 5 jak kdy) se z niceho nic spusti alarm. Pritom nikdo kolem auta ani neprosel. Prosim o radu.