zvuk blow off

• Luxor
    goode tak proč jsi ho tam nenechal když fungoval? :-)
  • Luxor
    Goode nechci desit ale tohle uz neni normalni, pokud je instalace v poradku tak mas neco blbe s motorem :-) Jako prijde mi divny ze by vsechny BOVy nefunguji kdyz se daji na Tvoje coupe a bylo by to BOVama :-) Co mas vubec za problemy?
  • Luxor
    kua goode ty máš na ty BOVy smůlu :-) ale tohle už trochu vypadá že máš spíš záškodníka mezi pedálama a volantem a ten Ti BOVy rasí, dávej si na něj bacha :-)
  • krosmen20VTPLUS
    Záleží na správném zapojení hadiček a jeho správném nastavení....
  • Simarik
    budou narozeniny :-) na vánoce si nadělim motor :-))
  • krosmen20VTPLUS
    dneska si pan gooddeath odvezl synapse po nainstalování může sám říct jak funguje :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a toho já se právě chci zbavit... uvidim, nechám si to projít hlavou a možná do toho pujdu...
  • krosmen20VTPLUS
    já používám na svém autě pouze open a nemám problém,jen se stává že houpou otáčky volnoběhu nic víc.....
    FOR krosmen: mě jde o to, jestli vyhovuje konstrukcí... protože je open loop. skamarádí se 20VT? můžou nastat jiné komplikace mimo krátkého obohacení směsi po té, co odpustí přetlak?
  • krosmen20VTPLUS

tady je jak celý bov funguje a v čem spočívá jeho kouzlo......
  • krosmen20VTPLUS
    gooddeath dostaneš jako bonus laťkou přes kulky :-)
  • krosmen20VTPLUS

tady je k tématu kompresor surge o co vlastně jde....samo je to na trošku jiný-výkonově aplikaci než se pohybujeme mi tady ale toto probíhá právě při tom chechtavém zvuku v motoru.....je to velice nebezpečná věc pro turbo potencionálně celej motor.dokonce sem viděl i od týhle tlakový vlny ohnutou hřídelku škrtící klapky......
  • krosmen20VTPLUS

tady je pár zvuků....
  • krosmen20VTPLUS
    ono opravdu synapse je světovou jedničkou v tomto ohledu a všicni na něj pějou chválu sem i schopen ho dodat cena je 300USD sakum prdum až před barák...teda můj barák plus doprava po čr.... :-)
  • krosmen20VTPLUS
    Tyhle sekvenční kopie HKS a nebo pokud dobe koukám ten slovenskej vypadá jako origoš jen je to popsaný jakože kopie tak nevim.....Ale ten z HPP je sice kopie,ale co sem tak s prodejcem řešil nemaj s nim problémy-žádný reklamace....ale zase u jinýho prodejce mi řekli že ho nechtěj ani vidět z deseti mněli devět reklamací...nevim nejsem tak bohatej abych kupoval levný věci....osobně bych koupil buď originál-ať už HKS nebo,TIAL,BLITZ,BIDRINA,SYNAPSE...ale na kopie něčeho bych se už po letech zkušeností vysral...už sem kvůli nim pár motorů zničil a to je drahá sranda.Poslední dobou se mi nejvíc hlavně co se týče funkčnosti ale i designově líbí synapse.Sice neni nejhlučnější ale mě de o funkci ne rachot :-)
  • Jan Paukovic20VT
    Ten ma Vasek.
    http://aukro.cz/item722150602_hks_ssqv_style_blow_ off_ventil.html

FOR KROSMEN:

je tenhle BOV vhodnej pro 20VT?
  • Innocento
    "...ty následně rozšmelcovaný turba by stejně odešly..." :-D
  • Scoupe
    jmenuje se to compresoor surge nebo tak nejak na tube toho je mraky....
  • Luxor
    no nejsem si jistý jestli je úplně dobře aby to mělo takovýhle zvuk a jsem rád že jsem se ho zbavil... Sice někdo tvrdí že to nevadí a ty následně rozšmelcovaný turba by stejně odešly ale já to teda zkoušet nebudu :-))) Je mi ten zvuk proti srsti, jak kdyby bylo něco špatně, až někdo vysvětlí proč je to dobře a v čem to pomáhá motoru/turbu tak si to tak holt nastavím na BOVu...
  • Jan Paukovic20VT
    Ten fiat je myho kamose.
  • tvixmix
    scoupe
    compresorove vlny? a to znamena co,to slysim prvne
  • Jan Paukovic20VT
    Ten zvuk je auta myho kamoce ma tak repliku HKS VERZE 2
  • Scoupe
    zvuk co hledas jsou compresorove vlny, muj bejvalej hyundai scoupe takhle taky steka, ted se chystam na fiataka:)
  • tvixmix
    hoj tak jsem se dnes dival po nejakem blow off a moc se mi nelibi ten pistivej zvuk ktery blow off dela.priklad HKS,Chtel bych tenhle zvuk,ale nevim jestly to dela nejakej stech blow offu nebo to je zpusobeny necim jinym,diky moc za rady.
    Zvuk ktery bych chtel je tu