Představení a Problém po startu

• Oddy
    díky díky, dlouhodobým členem budu určitě, nějak se mi coupátko moc zalíbilo :) .. jasně hymlo schovej mi ho, jak dostanu výplatu přijedu si pro něj ;) .. a taky díky za pomoc s tím krokovým motorkem
  • Coupe20VT PLUS :-D
    na E55 musí taky šlapat... :-D
  • Jan Paukovic20VT
    Taky te vytam a snad se stzanes nasim stalym a dlouholetym clenem jinac snad to das dokupy a budes jen a jen spokojen.
  • Aljaška
    ahojky Oddy:-) Tak doufám, že se tady v klubu zdržíš dýl než je poslední dobou zvykem:-)Tak ať coupé šlape:-) Teď nemyslím na E55 :-)
  • Oddy
    Jen za studena stím jsou potíže, když je zahřátý tak je OK, jednou teda umřelo když jsem jel asi 40, motor zhasl a auto se celý vyplo, nevím co to bylo ale už to neudělalo, zkusím se mrknout na ten MAP senzor a když to tím nebude zkusím ten krokový motorek, díky za radu.
    for Dr.Ravic: díky za pochvalu ale cenu bohužel nesdělím, nezlob se, a určitě jsi ho viděl, udělali jsem obchod s Marcusem, udělal na tom plno práce, teď je zas řada na mě ;o)
  • Luxor
    Mě to haprovalo za tepla od začátku co jsem coupé koupil, pak jsem vyměnil MAP senzor a haprování okamžitě přestalo - volnoběh držel dokonale... Ale pokud jsi zkoušel nový MAP nebo z auta kde stoprocentně víš že nehapruje tak to tím holt nebude.
  • Mertix
    jestli za studena, mě to dělal krokový moturek, už sem ho vymenil a ok, ted ještě nevim proč za tepla.
  • Dr.Ravic
    vítej
    máš krásný coupé, příjde mi jako bych ho někde už viděl:-)
    jestli se můžu zeptat, za kolik bylo?
  • Motyl
    kdyz nastartujes studeny motor bez pridani plynu a nechas ho jet na volnobeh, nekolisaji ti otacky? Tipnul bych, ze ano.
  • Feki
    Vítej vítej...:) Tvuj problém asi nevyresim ale řešil bych takový věci až když je motor trošičku zahratej..Nevim..Ale jedno ti řeknu: JOOO,TO JE PROSTE COUPE..:D
  • Oddy
    Zdravím Vás všechny, jsem vaším novým členem a najdete mě všude pod přezdívkou Oddy, jsem z Prostějova, mám 2.0 16V a jsem stím nadmíru spokojenej. Tak tolik o mě, bližší info podám osobně :D, tak a problém spočívá v tom, že po startu když se rozjedu morot jak když ztratí na pár vteřin výkon a když sešlápnu plyn nic se neděje, pak najednou vyskočí otáčky a jede normálně, pls radu co stím a jak no :o)