nejede

• Mavi
    Tak sem si stahnul ten programek.Natukal sem tam rozmery mych kol + staly prevod dle tabulky a vypocitalo mi ti 266,2 na 6stku + sen nasel toto video

• Honza
    http://fiatcoupe.cz/rady-navody/prevodovka/
  • Lenoš20VTLE
    stejný to není je tam trošku delší stálý převod
  • Carlos 20vt
    To je stejné 6tka je tam jenom přidaná.
  • Feki
    Teď jsem to zkoušel..na dvojku 100km/h a omezovac..Jo to by mě zajímalo,jesi 20VT jede jako Plusko a jaky v tom sou rozdily když ma tu 6ku...
  • Syky
    ja to chtel zkusit,ale nenasel jsem ji tam..pouze RRRRRRRaketu...
  • Mavi
    Uz nekdo zkousel maximalku na 6.rychlostni stupen?
  • von Raven
    ja sem mel na 2ku 90 a kolem 6000 ot ale pak sem este pridal a 100 a omezovac
  • Dr.Ravic
    tachometrovejch:-)
  • Dr.Ravic
    Bibi: tak to jsem v prdeli, moje 1.8 jede na 5ku 90kmh:-)
  • Honza
    sprint nejlepší, bez slicků a ještě se starým setupem (sání a komplet vejfuk) 14,8.... novej setup není odladěnej ani ozkoušenej.. doufám, že bez odladění to bude do 15s..

Na výkon a krouťák se neptej - bylo to stavěný aby tam těch 210+ PS bylo po dokončení všeho podstatného -hlavně elektroniky podle jízdních dojmů je zatím MK max na 5700 a Pmax cca 7400... ale věřím že s novou elektronikou se vyhladěj veškerý díry v průběhu (jako se vyhladily jednomu polákovi , když přešel z tovární, na míru chipovaný ecu na obyčenej megasquirt..)
  • Feki
    A max. hp a kroutak?
  • Feki
    Ty p*co tak to je hustý..Práce minimalne na rok..Na to kašlu,to radši koupím 20VT :)
    Ale Honzo,klobouk dolu.Sama chvala.Za kolik mas sprint?
  • Honza
    přesně tohle..

http://fiatcoupe.ic.cz/tech.html

(moje stránky..)
  • Feki
    To by se s 20V NA dalo dat ještě víc i když ten petivalec je těžší..:( Taaak Honzo,co jsi s tím provedl?
  • Aladin
    :-)) musíš se v tom pohrabat jako Honza :-))On ti určitě dá nějaké vodítko :-)
  • Feki
    Safra tak nemluvte v hadankach a mluvte.Otázka za deset milionu: Jak je mozny dostat z 2.0 16V 250km/h???
  • nocarret
    Feki zjevně jsi zde jen chvilku .-))
  • Feki
    2 Honza: Ty dostaneš z 2.0 16V NA 250??? Jak je to mozny když já s 20V atmosferou 235 a ještě z mir.kopce?
  • Honza
    heh to je dobře, nemame hnilobu 2Jka 100, 5tka 250..
  • BigBen3
    Kluci,taky jsem si myslel,ze 1,8 jede a to ji mam v dobrem stavu. Do doby,nez jsem si koupil 20vT. Osmnactka jde plynule,ale pomalu,kdezto petival chvili nic a pak prask a je tam dve ste. Zkuste,kolik vam to jede do maxu na dvojku a kolik na petku. Pokud na dvojku min jak 90 a na petku min jak 205,je to hniloba. To je me meritko
  • von Raven
    tam je to zdarma, problem je spis at maji cas, bud se tam uci nebo tam staveji to auto co bylo v novinach
  • Edrig
    No,kdyby ta brzda nebyla moc drahá,neškodila by.Mne stála v Kyjově před 3 lety 350,- Kč.Někde chtějí ale dost přes tisíc.
  • von Raven
    to je tam kde jedu motorem po zemi
    ........
    na banske maji laboratore a jako smeti brzdy, krom zarizeni za desitky mega a ja znam nekoho kdo tam ma pristup a se vsim umi delat a rad se vrta v jednotkach a diagnostice... dwwwayne denis uz ho taky zna :)
  • Mertix
    Lachtan Albin 16VT taky bych do oho šel, když to nebude víc jak 60km:) daleko
  • Martynnz
    Lachtan Albin 16VT: A TO JE PROSÍM TĚ KDE??
  • Aladin
    tak si to nechte změřit někde na brzdě a hned víte jak na tom jste
  • von Raven
    jj tak kdyz to nakousnu tak na plyn to jede i nejede.. kdyz je to sekvence tak to jede jak krava, kdyz je to do sani, tak se to musi vyladit na jednotce bud na vykon nebo na usporu...

spis tu ale resime benzin a tam to rostuju tak ze sem se pod 12 jeste nikdy nedostal :) je jasne ze 1,8 nepojede jak T ale nevime nikdo jestli jede jak ma nam vsem :D
  • Dr.Ravic
    :-)
    jasan, já tě chtěl jen popíchnout, už se to tu dlouho neřešilo:-)
  • von Raven
    :D
  • Aladin
    :-))) raven chytá na první našlápnutí :-))))
  • von Raven
    Dr. Ravic nahodou Villis ma sekvenci v plynu a jede mu to stejne jako na benzin, Venca plyn toci taky na 7000ot... tim to neni, jediny problem je ze vezes bombu navic, ale zato plyn stoji 12 kacek a zere to min jak v benu takze v 1,8 jedes jak kdyby ti coupe zralo 3-4 litry bena (v prepoctu na cenu paliva a spotrebu litru) a to s benzinem neudelas ani kdyz budes tlacit :D

si to spocti... kdyby ti auto zralo jen 8 litru jako ze nezere :) to pojedes chcipleji jak ta 1,8 tak 8litru za 30kacen je 240 kacek.... a plyn 240 kacek deleno cenou 12 korun mas 20 litru paliva :) kuwa rozdil ne obzvlast kdyz ani tech 8 litru nespalis :) takze najedu za stejnou cenu 4x tolik :)
  • von Raven
    Edrig pokud se nejak domluvime muzem se sejit... skoda ze na mosnove delali motorkari a jini magori casto bordel a zavreli to tam ...tam to byla idealni plocha
  • Edrig
    A kdyby se udskutečnil ten sraz na ostravsku koncem měsíce(sobota 29. nebo neděle),mohli bychom 1,8 vzájemně odzkoušet.Chtělo by to však najít nějakou vhodnou trať.
  • Dr.Ravic
    a nebude to tím plynem???
    na plyn jezdí jen zapalovače:-))))
    promin ravene, ale to nešlo jinak...
  • Luxor
    :-)))
  • von Raven
    no dneska sem zase jel v jinem mersu s turbem a vim ze by ho moje 1,8 rozskubala kdykoliv bych chtel :)
    asi je to jen dojem, no nekde se postavime pospolu a muzem zkusit rozjezd :)
    kdyz jsme spolu ale byli minule tak vam to vsem jelo jak cert
  • Martynnz
    Vidíš... a proto bych se nejraději svezl v cizí 1.8 abych mohl porovnat. Pr.se mi zdá, že to mám taky nějaké shnilé.
  • von Raven
    von teda jako jede, zadne kontrolky nesviti nebo tak, ale proste mam pocit, ze predtim jako by vic rval po ceste dopredu, ted jako by jel tak lehce, ale tak na 90% je to mozne nebo to uz je zase takovy jen ten pocit?

vrtal sem do svicek... znova sem dal odtrh 0,95mm
    udelal 40mm duznu do airboxu pod filtr
    dal novy vzduchoy filtr
    vymenil koncovku vyfuku
    benzin sem nedal v-power ale obyc 95 na benzine... to je jedina vec co me za posledni tyden co mam ten pocit napadla... jinak me to napadlo co sem se honil s mersem 320 cdi coz je 3 litr :D