ztrátá oleje..

• Jelo
    tak mu věř třeba i to že se ti žádnej olej neztrácí.
  • Kubajz20VT
    tak ja se s tim co mi to spravuje docela znam a verim mu..
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    to může být třeba nějaký maličký servísek u vás v okolí, ale nejlépe rodinná firma která si bude vážit zákazníka a bude odvádět dobrou práci. Doba je zlá a dobrej mechána má čím dál větší cenu!!!
  • Kubajz20VT
    kousek od liberce...
  • Rodriquez
    z kama jsi???
  • Kubajz20VT
    kdyz ja to potrebuju dat rychle do kupy nez budou mimonsky...
  • Jan Paukovic20VT
    Marcel Patrik Krosmen ja osobne to mam tet u Krosmena dnes proto jdu.
  • Kubajz20VT
    a kam to mam teda dat???
  • Jan Paukovic20VT
    Jo jo zlata slova poslechni vyskouseno.
    do servisu nejezdi,tam většinou umí kulový a navíc ani coupe většinou neznají a nadělají víc škody než užitku
  • Kubajz20VT
    je to asi zlý! šel jsem si pro auto do servisu tam mi ho dali ja jel natankovat a na benzine jsem objevil podemnou louzicku oleje... tak jsem jim to odvezl zpátky!:-( snad to nebude nic strašnyho!!
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je ještě kousnutelné... ale mě to dlabalo litr na cca 250km. něco mojí vinou, neco vinou předešlých majitelů a něco vinou celkového opotřebení...
  • Mertix
    jinak černo kolem výfuku asi neni ok?mam 2x DTM, směrem nahoru, de to hned na naraznik a ani nic...ale tak olej to žere tak 1,5l na 10000.
    ne nebyl opuštěnej... vedle něj ležel ještě další... :-D
    marcelova svatá slova až na věky... podívej se v sekci pokec na téma NA DELŠÍ DOBU MIMO. ten kovošrot sem byl já, a marcel a štráchalové (muj motor a turbo) za pomoci patrika dostali z hrobníkovi lopaty. stojí to ranec, ale pokud chceš dělat parádu a nějakou chvíli ještě jezdit, neni jiné řešení. hlavně to nedělej jako já. opravy typu nové těsnění, gufera a na půl rozvody nevedou nikam a je to ve finále ještě horší... jediná výhra je komplet GO. pak je na ten motor spoleh a nemusíš se bát, že nedojedeš za babičkou na venkov :-DDD já už se teď směju...
    cha cha, 4vál je proti 5ti válu úplná sr.ka a většina jich je dojetejch do sr.ek. Bohužel zub času začíná kousat i 5ti vály a to hlavně ty co se v nich vrtal nějakej trotl. Poslední dobou se nám to tu nějak schází. jedinej kterej je redy a dostane jen základní preventivní servis je Honza z Mladé Bolky, ostatní kovošrot na vyhození a to jen proto,že předchozí spořili na oleji - plakali by jste kdyby jste to viděli!!!
  • Luxor
    jo jo v pohodě :-))))))))))
  • Rodriquez
    Ty máš taky 16VT, ty jsou v pohodě :-DD Lychoválce jsou na H..O :-DDD
  • Luxor
    no nevím Rodri mě coupé žere akorát benzín a díly, olej vždy přežije. :-)
  • Kubajz20VT
    sakra:D
  • Kubajz20VT
    kolik ta sranda stoji??
  • Rodriquez
    podívej nikomu nevěř, každý ti toho nakecá....
    už si tě píšu do pořadníku,takže to máme pístní kroužky,hlava,lágry,těsnění,gufera atd atd - už jsme na to připravený a držíme 2 sady dílů skladem abychom s GO 20VT mohli být operativní :-)
  • Kubajz20VT
    pritom ale ten motor je pry po generalce vse pretesneno, vycisteno maam i faktury od toho..
  • Rodriquez
    Každé přeplňované auto ti trošku žere olej, dolej stejny olej a uvidíš sám, pokud ti do měsíce hladina oleje razantně klesne zajeď do servisu a nech si přetěsnit motor (je to docela pálka) pokud ti to za studena/tepla nekouří, tak bych se toho moc nebál....
  • Kubajz20VT
    pred 3 mesici jsem to koupil..
  • Rodriquez
    kdy naposled jsi měnil olej, nebo dolíval???
  • Kubajz20VT
    motor je cistej!! a stavam na louce takze to nenio moc poznat ale myslim ze tam nic nebylo!!
  • Rodriquez
    kdy na posled jsi se díval na stav oleje?? díval jsi se na motor?? jestli je od oleje..... nemáš pod autem loužičku??
  • Carlos 20vt
    To by si hned poznal kdyby to žralo turbo..dyt to dymi jak hovado za studena.
  • Kubajz20VT
    to jsem si nikdy nevšiml :-(
  • Rodriquez
    nejde o to jestli čerňá, jde o to jestli ti jde z něho dým.... když mu šlápneš...
  • Kubajz20VT
    nevsiml jsem si ale výfuky porad cernaji...
  • Rodriquez
    Kouří ti auto když jedeš??? jde z výfuku kouř??
  • Kubajz20VT
    zdravím chci se zeptat jestli je možné aby turbo žralo olej?? dnes jsem byl v servisu a tam jsem jim řekl ře se mi ztrácí olej a oni řékali že je možné že ho žere turbo...