Zadní lampy

• JardaITC
    všechno je to hrůza tyhle bastle. Nechápu co někoho vede k tomu zničit coupe a udělat z něj ošklivost za randál peněz.
  • Simarik
    tak pak nechápu proč píšeš že sem divnej ??? když se ti to taky nelíbí. na to je asi jen jeden lék. Kup si FIAT COUPE a přestaň řešit TUZING !
  • nocarret
    no v pořádku dotyčnej rozhodně bejt nemůže pokud to nebere jako srandu
  • Simarik
    ale v jednom ti musim dát za pravdu, když projede kolem tak na ni fakt budu čumět ! ale jako kdybych žral zkaženou zeleninu :-D
  • Simarik
    Znojmik: nejsem divnej, ale popřemejšlej rozumně jesi bys ze svýho coupátka udělal takovej bastl za hromadu peněz když ti stačí dát pár plastů (př. lamino) a pěkný kola a EVO taky přestane být zajímavý. Na druhou stranu jestli si myslíš že tim někoho upoutáš tak se pleteš, na srazu budou pro lidi stejně nejzajímavější Golfy se světlama z Avie :-) PŘEBER SI TO !!!
  • nocarret
    tolik práce a tak mizernej výsledek...tomu řikam vyhodit prachy do luftu
  • Simarik
    všechno je humus !!!
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Jinak ta druhá připomínka patřila tý předělávce z Coupe. Ale to asi všichni pochopili .-)
    Tak to černé ja naprostá dokonalost, mít prachy a být karosář tak to snad i obšlehnu :-)

Co se týče toho druhého(Recycled FERARRI), buď si sám ze sebe dělá srandu nebo je naprostej ubožák.
  • Feki
    Bell Air Enzo..:D to je střela..:)
  • Rodriquez
    to červené je otřesné :-D le to černé se mi docela líbí.. líbí se mi jak vyřešit to rozšíření... u toho červeného to vypadá jako hnusná krabice (ze zadu)
  • Džanek
    a posledni sice nejde o coupe...
  • Džanek
    .
  • Džanek
    taky "nadhera"...
  • Džanek
    3s na googlu:) podobnych "uprav" nejdete vic
  • Feki
    To viko kufru je optickej klam..Je porat stejně široký(zmerte si to) a auto je celkove rozsireny takže se pak zda ze je zuzeny viko..;)
  • Scoupe
    kdyby nekdo chtel to viko tak ho mam doma cenovka 500kc
    Upravit by to šlo, otázkou je, jak by šlo zúžit zadní víko kufru..
  • Syky
    ta fotka je pouze upravena ze..a navic nic moc..spis nic,nez moc..
    Kurňa...ty světla vedle sebe vydaji cool!!! pokud se mi neco stane se zadkem..budu o tom uvažovat .-)
  • Džanek
    viko je standard, cele auto je rozsireno do boku.
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Tak na tom je uděláno velkej kus práce.Ale jen kvůli světlům vedle sebe předělávat i víko kufru........
    Kone v žádnym případě!!! Je to Fiat Coupe a kdo se za to stydí, nebo chce machrovat(i když jen prchavě po prvním přeletu okem) že je to v čem jede něco jiného, ať mi odevzdá své klíčky s modrostříbrným klíčem, mě to vadit rozhodně nebude :-) :-)
  • Oddy
    pokud vím tak to stím vlakem se říkalo u Fordu ;) a pokud se staráš o auto tak se auto postará o tebe, to je stejný u všech značek :o) ..
  • Dr.Ravic
    holky sice řvali ferrari, ale mezi řádky jsi mohl číst fiatem tam a zpátky vlakem:-)
  • BOBAN
    a já myslel že se tu řeší lampy :-)
  • Oddy
    No já jel 2 dny zpátky v jedné části po Pv a nějaký holky začly na zahrádce baru pomalu hystericky řvát: "hele to je ferarri!!! " :D takže nevím no, možná bych byl raděj kdyby si tam poskakovaly a sdělovaly si že je to coupátko. Ale koně bych tam nedával, to raděj nic.
  • Innocento
    Viděl jsem nádhernou cedulku na autě, asi si jí taky pořídím "Recycled Ferrari" :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a je to tady zase... teď se celej klub rozdělí na 2 tábory a jedni tady začnou omílat, je to věc vkusu, a jiní, že fiat je fiat a ne ferrari a bla bla bla bla...

furt stejný.
    jako u blbečků na dvorečku...
  • Kubajz20VT
    nevím je to sice věc vkusus ale mě příjde jako nesmysl dávat znak Ferarri na auto které Ferarri není....
  • Coupe20VT PLUS :-D
    na pouti. si ho vystřel na 3 špejlích... :-D
  • Johny Pininfarina
    Gooddeath

ten koník vzadu je nalepka či kovovy a chromovy plasticky odliatok ?? kde sa taky da zohnat::
  • _ACE_
    Už tam koukám díky
  • _ACE_
    Hellu jsem teď zkoumal a nic nenašel.Nějakej odkaz,foto by byly?
  • Feki
    Jirka z Krumlova dela luxus lampy za ctyrku..Levnejc asi ani nesezenes..ale bez papiru..Helly te vyjdou myslim dcentne draho..:)
  • _ACE_
    Zdravím,protože jsem už týden majitelem Coupé tak začínám myslet na vylepšení.Nemáte někdo tip na zadní led lampy?