Problem s blinkrem

• Jéža
    Naštěstí kontrolovali na technický jen výstražný všechny 4 :-) , ale měli dost řečí na xenony ... Hlavní , ale je , že sem prošel.
  • von Raven
    blika ze vjizdi na kruhac, ale kam se trefi na nem to je otazka
  • Innocento
    Nejlepší je potkat někoho, kdo přijíždí ke kruháči po dvouproudovce v levym pruhu a bliká doprava. To pak člověk neví, co vyvede. Jestli přejede z pruhu do pruhu nebo jestli bliká, že jako vjíždí na kruháč :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    já jak kdy, většinou ne. ale taky tyhle lidi nesnášim...
  • Jéža
    Jo ty taky nemusim ... , ale já blikam jak kdy většinou jo ...
  • Mertix
    já třeba nesnášim lidi, co neblikaj, když jedou z kruháče, a sám to nedělám:)
  • Jéža
    Tak to je zajímavý já bych to neřešil kdybych zejtra s autem nešel na technickou ... :-)
  • Mertix
    mam to samý, ma to hromada lidí co vim, a myslim že dokonce vždy ten pravej:)
  • Rodriquez
    Já měl to samy, je to to relátko, já tam měl studeny spoj... někdy se tam něco utřepe....koukni na to
  • amadeus69
    Relátko z boku palubovky měl jsme to stejný, rozebral jsem ho opravil a funguje krasně :))))
  • Jelo
    relátko,nebo deska pod relátkem.
  • Jéža
    Čau chci se poptat jestli už se někomu stalo jako mě , že když chci dát blinkr doprava tak jednou nereaguje a jindy zase jo ? Podle mě bude problem v páčce směrovky .... A jak si s tim poradit ? Dik moc