pro ty co mají zvýšený výkon...

• Coupe20VT PLUS :-D
    jak natvrzujete ten přítlačák?
  • Aladin
    nevím kolik to mělo,ale spojka byla prakticky nová,ty jsi jí možná už jen dorazil,kat tam samozřejmě nebyl.Jelo to už docela slušně na Mimoni 13,6 - 13,7
  • Honza
    serie,pouze o 30% natvrzenej přítlačák... jediný čemu to vadí jsou poloosy,který jsou mírně nakroucený
  • Dr.Ravic
    aladin: díky, to je zajímavé...
    kolik tak asi odhaduješ výkon?
    a ten výfuk je bez katu, jestli jsem pochopil správně, že?
  • Aladin
    jezdil jsem s origo spojkou celou sezonu sprinty a vydržela.Byl tam chip,výfuk jen s koncovým tlumičem a zvednutý tlak turba na cca 1,4bar
  • Dr.Ravic
    chip byl jen poslední hřebíček do rakve... proběhly a proběhnou i jiný srandy. nechci výkon odhadovat, ještě chci dodělat výfuk bez katu a pak půjdu na brzdu. ted řeším co s tím. letos chci jet uz jen do Mimone, tak nevim jestli to resit, nebo nechat na zimu...
    kolik zhruba vydrží série?
  • nocarret
    Jojo klasika první letí po chipu vždy spojka. Jestli máš jen chip a neplánuješ další power-up tak ti bude stačit nová série, nicméně doporučuju komplet včetně přítlačáku. A až to budeš mít venku omrkni gufero na klice vim co řikam .-)))
  • Dr.Ravic
    ahoj,
    včera jsem na sprintu odpálil spojku a protože jsem zjistil že mám u téhle oblasti velké mezery ve vzdělání tak chci zjistit co nejvíc info...
    tak se chci zeptat, jakou spojku máte vy, jak jste spokojení a co vás stála...
    díky
    PS: speciální dík Marcelovi kterej už mi základní info poskytl...