-
17:40:32 6.8.2009
jasne, jen ja jsme s tim taky zapasil a s multimetrem a voltikama sem byl nahrany az sem to zkousel pres tu zarovku tak sem to nasel raz dva, ale delal sem to na svazku co vede do ridicovych dveri
-
15:16:07 6.8.2009
Neřeš to, vždyť chceme RAdEmu pomoct oba dva, ale pokud si budem protiřečit, tak z toho bude jen zmatenej. :]
-
11:34:33 6.8.2009
ja se taky nedohaduju jen rikam ze tam do dveri nebo z krabicky pod sedadlem vede dost kabliku a i ty co jsou spinane a rozpinane minusem maji v zakladu +3V z jednotky
-
11:13:25 6.8.2009
von Raaven: Mám už něco zkušeností - elektrika mě živí a nebudu se dohadovat jestli je lepší jako zkoušečka žárovka nebo multimetr.
-
08:56:14 6.8.2009
jo no napis jak to dopadlo, ja jsem jeste nevidel ze by nekdo kdo da zarovku na kostu a dotkne se plusu udelal neco jineho nez ze se zarovka rozne, zato sem videl litajici pojistky kdyz nekdo dal voltmetr na plus a sel skrtat po kabliku ktery ovlada zamykani dveri minusem
-
19:17:41 5.8.2009
Diky moc, urcite pak dam info, jak to dopadlo a jeste jednou diky za ochotu!!!At se na vode dari zatim ahoj ,-)
-
18:38:45 5.8.2009
Jo fotku se ti budu snažit udělat ale jedu na vodu tak to snad stihnu.
-
17:41:02 5.8.2009
RAdE: Prosimtě udělejto jak řikám: tzn.: Na centrální jednotce si voltmetrem najdi + a kostra je - => máš napájení dálkáče. Potom voltmetrem vem + a hledej zamk - tak, že ti někdo bude zamykat klíčkem. Odemk hledej stejně. (Najdeš u obou 12V). Myslím, že je jeden drát je bílej a druhej modrobílej. K nim napájíš odpovídající funkce od dálkovýho a máš to hotový. Žárovku nepoužívej, má malý vnitřní odpor narozdníl od Voltmetru, kterej je naprosto bezpečnej a nemůžeš nic zkazit. Dálkové jednotky se profesionálně montují k centrálním jednotkám, což je logické, protože z nich vycházejí potřebné vývody. V Centrální jednotce je i ovládání oken a pokud máš na dáláči tuto funkci, můžeš i dálkově zavírat okna, až budu mít čas mám to taky v plánu udělat.
-
12:14:48 5.8.2009
do krabicky pod sedackou verze 98 bych nevrtal je tam i ovladani oken..
voltmetrem taky zmeris prd pac to jednotka napaji +3V ikdyz se to ovlada minusem
ja jsem to montoval na kabliky co pod volantem vedou do dveri ridice a byl to tusim modrobily a nejaky, jeden minusem sepne druhy odemkne
nejlepsi je vzit 12V zarovku a jeden kontakt das na kostru a druhym brnkas po dratkach co vedou do dveri, jak brnknes na nejaky plusovy ta se to zarovka rozne a nic nepo*ebes, jak brnknes na minusovy nic se nestane, jak brnnes na ten co odemyka odemknes, jak na zamykaci tak zamknes, musis mit ale otevrene dvere a zacvaknuty zamek at sito mysli ze jsou dvere zabouchnute
vsecky ostatni rady jsou k nicemu, na druhou starnu mame kloucka a kazdy priblbly pokus nekonci u fiata ale muzes si koupit spalenou jednotku u neho
zdar amaterum co se snazi usetrit
-
11:05:15 5.8.2009
Cau Turbo, tak znamej, rikal, ze mu to pomohlo, takze uz by jsme to s tim mohli spachat, ale pro sichr, kdyby bylo mozno, tak mi pls posli to foto na
Rade87@centrum.cz diky moc.
-
17:00:08 2.8.2009
já to montoval před dvěma měs. nic se nepřecvakává jen udělat odbočkz od stávajících drátů. Dálkáč musíš napájet takže najdeš plus a kostra mínus a pak povely zamknout a odemknout a k nim přiletuješ dráty od dálkáče.už to přesně nepamatuju ale je to po vyndání sedečky pravá vývodka-pohled ve směru jízdy- a myslím že je to bílej a modrobílej drát.pokud bys chtěl můžu poslat fotku ale až za tejden. jinak to lehce zjistíš-voltmetr-napíchneš drát a plus a někdo ti bude dávat povel klíčkem v zámku-prostě vylučovací metoda.-jinak povely sou mínus.pod sedačku se to bezva vejde a signál beru z 15 m.hlavně nic necvakej nepudou ti pak zámky na klíček
-
15:14:32 2.8.2009
Zdravim, chci se zeptat, jestli ma nekdo zkusenost s vlastnim namontovanim dalkoveho cenralu?A hlavne podle navodu jsme nasli se se ma jak je pod sedackou ridice krabicka k centrlu, tak se tam ma precvaknout pry jeden drat ze tri, (podle navodu), ale ve skutecnosti jim tam je 6, vi nekdo?