Prasklá brzdová hadička :-(

• Venca Cheb
    Tak nakonec jsem se na to vrhnul a zatím to vypadá, že to drží - dle fotky si asi uděláte představu proč to nebrzdilo, druhá trubka vypadala ještě o něco hůř :-D, jinak bez zvedáku na špalkách práce fakt ukrutná, ale podařilo se. Jinak byli to dvě trubky jak píše LUKE 1.8 H8C u předposledního dílu výfuku mezi trubkama zepředu a rozvodkou. Cena trubek lidová - 375 Kč vč.DPH za dvě na míru vyrobené trubky - zde přikládám odkaz pro pražské : http://www.auto-stefy.eu/ - provozovna Horní Měcholupy, stránky ukrutný, ale zbytek OK
  • BigBen3
    Venco, jestli jsi z Prahy, zajeď k Patrikovi, máš to 20 km, bude to stát pár kaček
  • LUKE 1.8 H8C
    Je tam stejný závit a tvar, jak na škodovkách a délku na počkání ti udělaji v kdejakých autodílech. Pak si to pozohýbáš, jak potřebuješ. Takhle jsem to řešil u zadního levého kola, když se mě prodřela o ten plech nad výfukem. Cena je asi jen 20% toho, co dáš za ni ve Fiatu a ještě je to tam na objednávku a na dlouhé čekání, protože takový prkotiny jen tak někde neprodávají, nebo vzít starší od Kloučka. Jsem si to dělal sám, jen se nějak dostat pod auto, jinak na tom nic není ;-)
  • Petr613
    autoservis car-men
  • Venca Cheb
    Zdravím, tak si představte, že dneska uháním z pankráce z kopečka, šlapu na brzdu a ouha - noha se mi propadá kamsi, po chvíli zjišťuji čím to asi bude, když se na přístrojovce objevuje červený vykřičník v závorkách .... . Nevydržela (zřejmě stářím a zimní jízdou) hadice u pravého zadního kola mezi nádrží a předposledním tlumičem (vedle hliníkového oplechování), dají se někde koupit jednotlivě, nebo musím poříd celou sadu ??? Popřípadě zda by se nenašel nějaký schopný mechanik, protože pochybuju, že se tam s heverem dostanu, v Praze a okolí - dojezd tak na 1 L brzdové kapaliny :-D, popřípadě prosím poraďte jak na to ručně . Díky všem