Lanko ke kapote :-/

• von Raven
    idealni reseni, mi se taky zacina trepit to ocko, takze brzo budem dva tescomani :D
  • Turok
    ten urvany zbytek jsem vyhodil a nové lanko protáhnul přes očko a pak dotáhnul stahovacím šroubkem a hotovo.

Jen lanko stálo 10:)
  • von Raven
    a chytil jsi to jen v te koncove smycce ze? tam je tusim origos zalisovany at to drzi pokupe nebo je tam nejaky stahovaci sroubek a tam si to spojil a pohoda ne?
    nebo bylo za 10 kacek cele ? :D
  • Turok
    Raven ok, už vyřešeno koupil jsem lanko z tesca za 10kaček délka tak akorát a pruměr taky..klasika lanko na kolo.
  • von Raven
    smazl jsem svoje stupidni rady ohledne natahovani ruky zespoda a shaneni nejake hadi zeny.... skoro bych rekl ze kdyz se vi jak na to tak z venku se otevre rychleji nez se ohybat pod volant a tahat packu... jen tak mezi reci
    a Turok tobe sem odpovedel v tom druhem prispevku o lanku
  • Turok
    tak dneska se mi urvalo lanko... kapotu jsem s tatikem otevrel docela snadno.
    Potrebuju radu ohledne noveho lanka...
    jake koupit? a kde normlane nekde v obchode s dily nebo musim u fiata?
  • RAdE
    Tak dnes bylo konecne trochu vice casu, tak jsem se s pomoci tatika pustil do toho otevreni kapoty a prisli jsme asi jeste o neco malo lepsi zpusob nez to "natloukani". A o tom jak tam kdosi radil to podheverovani predniho leveho kola a hadiho muze, tak to s tim jak jednoduse to de se neda srovnat =)) kazdopadne kdyby se nekomu stalo, ze se mu to vyvlikne nebo se mu lanko pretrhne, tak neni problem poradit.Napsal bych to sem, ale nechci sem psat navod byť teda to neni otevreni auta , ale i tak...
  • RAdE
    Parada, diky moc HAPE zitra po praci to vyzkousim a dam pak vedet ,-) jeste jednou diky vsem.
  • RAdE
    Jj zkusim to =)
  • RAdE
    Zdravim, vim, ze uz se to tu minimalne jednou resilo, ale mam problem, ne ze by se mi lanko prethlo, ale ze predu podhled na masku jak je to lanko v tom ocku, tak mi z tama (nevim jak) vypadlo a nevim, jak tu kapotu ted otevrit popripade to opravit.Nevi nekdo nejaky figl nebo radu jak to udelat?Diky moc =)