klepani v motoru

• Ostravak
    Maty-Přesně jak píše dole Sonny.
  • BigBen3
    Tvixmix: Nádherný kola
  • tvixmix
    BigBen3 ,BSA 18R
  • Honza
    no problém je v tom, že tenhle motor hydroštely nemá...
  • tvixmix
    Honza,dik za radu,nato jsem se prave zameril jako prvni taky my to tak pripada
  • tvixmix
    HANN,hoj me nejde posilat maily nechapu proc prej mam furt plnou schranku a skoro nic tam nemam tak se nato musim nekdy podivat,Auto bohuzel brat nebudu bo my tet spravne ani tet nefunguje to me ,tak ze se omlouvam ale nejake nahradni dily bych aji potrboval kdyztak bych se ozval,jeste jednou at se na me nezloby,posledni dobou mam furt nejake problemy s autem
  • Honza
    obejdi motor s dřevěným špalíkem a přikládej k různým místům a přes špalík poslouchej.. takhle kdysi mlátilo HGT, když byl špatnej olej a zanesený hydroštel... tohle může bejt třeba problém v rozvodu...
  • BigBen3
    Tvixmix: Co to máš za kola?
  • BigBen3
    To není JTD, to je Zetor 605:-)
  • tvixmix
    no jestly to bude hodne vazny tak vymenim morory mam notis jeste jedno 2.0 16vt tak doufam ze to pujde akorat musim polovinu veci predelat tak se moc netesim ale co uz
  • tvixmix
    Carlos 20vt,olejove cerpadlo bylo asik pred 4 mesici davane uplne nove,motor notiz byl jeme pridreny a zralo me to olej tak jsem ho casteji doleval,ale mazalo to
  • Carlos 20vt
    Muselo ti to nemazat olejove čerpadlo ko,šalky ko.Takže nejezdit a spravovat.Jinak pekny naraznik,prahy i kola as to bude po laku bude to pekne.
  • Carlos 20vt
    Ty voe tak to je motorschaden jak se patří..Nemáš tam JTD? :-)
  • tvixmix
    Sonny,dik za radu nekdy se doteho pustim a uvidim,pak dam vedet jak jsem dopad
  • tvixmix
    DAVE20VT ze by takovej divnej rachot delalo spatne tesneni,no kazdopadne jeste pockam,doufam ze my jeste nekdo poradi co temu je protoze jsem doteho investoval uz majlant a nechtel bych to jen tak dat sesrotovat
  • Sonny
    hej to samé mi to udělalo a mněl jsem rozklepaný šálek na 4 válci. Celé mě to vyšlo asi na 5000,- i s prací. Musel udělat výbrus na klikovce a new šalky... Hodně štěstí. Když sundáš vanu tak zkus povolit čtverku a nech si to přeměřit...
  • DAVE20VT
    nejsou to svody, spatne tesneni??
  • tvixmix
    video zde

• tvixmix
    Carlos 20vt,ja vim,pridam sem video co to dela
  • Carlos 20vt
    Tak podle fotek to nemuze nikdo posoudit.
  • tvixmix
    2
  • tvixmix
    1
  • tvixmix
    zdravim dnes me zacalo zniceho nic klepat v motoru,nevim co to je,olej v motoru byl,dival se my nato mechanik a rikal ze je prej motor v haji no a ja temu nejak neverim ze by byl protoze jezdido krasne tahlo jak hovado 2.0 16v,co si otom myslite