Par technickych dotazu...

• manny
    feki tohle mi dělalo na služebním Transitu, když jsem měl fakt fest sjetý detičky, docela blbej pocit, každopádně to raději přeměř...
  • Feki
    Zdravím chci se zeptat zdali ma coupe 2.0 20V v pristrojovych ukazatelích nejakou kontrolku opotrebeni brzd.destiček ponevadz při brzdění z dost vysoký rychlosti mi po tom co se zahraly brzdy pak při brzdění vydávali takovej prapodivnej zvuk jako kdybych na PP kole šel kov na kov tak trosku..:( Nevim jesi mi neblbnou ty kotouče(mám derovany i s drazkama který sou podle někoho ,,proti srsti'')-foto je někde v sekci technicke dotazy-> nejvhodnější obuti 17 nebo tak nějak mám tam foto kol s kotouci..Nevím co s tím,když člověk brzdí dejme tomu z 200delsi dobu(mám vypojeny abs) tak to začne úplne rezonovat s autem a je to pak dost cejtit ze to de přes ty drazky na kotouci..Fakt nevím..Bojím se ale ze když prohodim kotouče(L/P) tak to nebude brzdit..:( Nebo jestli mám na jedny straně destičku sjetou..Nevím
  • Innocento
    Sériový :-)
  • Feki
    Přes zimu budu auto zasobovat dilama aby na jaře dobře slapalo tak se chci zeptat jaky sou dobrý svíčky do petivalce..Zas nemusí to byt do závodního motoru proste naky dobrý..Diiik
  • Simarik
    já musel tenkrát použít ostrej nůž a sikovky
  • Feki
    Díky díky ale mám tu další..:) JAK VYMENIM MADLO RADICI PAKY?Chtěl bych dávat jiný,nejspíš Momo cobra carbon myslím ze to tak je ale Koukal jsem na ni a nevím nevím..:(
  • marcin
    Feki:na lavej strane je olej z agregatu,na pravej je mierka na olej v prevodovke,a preliaty olej vadi dost,moze ti vytlacit semeringy od kluky,a urcite je toho este viacej,odbornici sa ozvu:-)inak s olejom ti medzi znackami neviem poradit,tak zdar
  • Feki
    Tak sem pisu znova..Dnes jsem Koukal na olej a zdalo se mi málo(na jedny straně je ten olej na merce skoro nikde a na druhy straně je docela vysoko,to nechápu)no a samosrejme jsem chtěl dolejt zbytek abych netahal trosek v aute a samosrejme jsem dolil moc.Teď otezka(y)..: Vadi hodně ze jsem přelil asi o jednou tolik co je norma na merce???A jakej olej je nejlepší pro můj petival NA.Myslím specifikaci,ne značku..a jakej je rozdíl mezi olejem třeba Mogul a Selenia stejny specifikace když to ma bejt vlastně stejny..???
  • Mavi
    Zdravim.Nechtel jsem zakladat nove vlakno tak to napisu sem.Mam problem s osvetlenim palubovky.Nastaveny to je naplno,ale stejne to sviti malo.Co s tim?
  • Motyl
    Vycisti prepinac rychlostí ventilátoru. Nic složitého, jen trochu souboj s táhlem klapky. Postup je tady někde popsaný. Mě na předku při brždění a rozjezdu něco klapne, ale nechávám pátrání na horší počasí.
  • Feki
    Sry za slovo senilní-vymyslel si to můj telefon,mělo tam bejt debilni..:)
  • Feki
    Zdravím.Po dlouhý době už mě dožírá vrzavej hlasitej zvuk při prudkým brzdění..Je to dost otravnej zvuk a když chce člověk trochu jet tak při každým brzdění se mu ozve takový senilní cvrlikani na pravý straně u kola/motorový časti..Nevite čím to?A ještě jeden: občas se stava ze když jedu tak skocim přes nakej hrbol a začne mi blbnout fukar.všechno mám vypnuty a on začne sám od sebe foukat-málo,hodně,pak zase málo,pak třeba prestane a pak zas třeba hodně..Sám od sebe..???Jinak pls to VRZANI zkuste na to přijít,mám pocit jako by tam bylo něco někde povolenyho..Patriku,Marceli nebo někdo kdo do toho dost děláte,přece musíte vědet..:(
  • von Raven
    nenaviji se nahoru spolujezdcov na zadnem coupe
  • Feki
    Tak pasy jsem tak nak vyresil...Trosku jsem odbrou sil to misto ohybu a jezdi to lip..Na ten privod a odvod benzinu jsem koukal a vse ok,tak nevim,budu muset zkontrolovat jeste vyfuk jesi tam neni dirka..A ty okynka..No okno u spolujezdce chodi jaks taks dobre,spis me stvalo ze se nenaviji samo az nahoru.Vzdycky zastavim a nez vypnu motor tak to musim drzet aby se to zavrelo kdezto okno u ridice jde samo..To vite snazim se abych mel vsechno tip top..:)
  • Luxor
    můžu jen potvrdit že vyčištění a promazání nepomohlo... :-)
  • von Raven
    jj jak pise k20vt zasrane gumicky a tesneni kolem okna procist to.. nebo horsi varianta vychozene lanovody v mechanismu zvedani okna a to neudelas nic ikdyz jsou lanovody ocelove a soupe je ocelove ozubene kolecko tak to chodi v silikonovych vodicich a ty jak se ojedou tak jen u kloucka cely novy mecanismus
  • k20vt
    ty okna jsou zaneseny a zatuhly....budes muset sundat tapecy a promazat to kolem motorku, vsechny ty vodici listy co tam sou. To ze ti to vyjizdi po kouskach je myslim ochrana motorku pred spalenim.
  • Edrig
    No,u mne jdou okna nahoru pouze po kouskách a jen někdy vyjedou naráz.Předpokládám,že je to někde ve spínači kde funguje jen systém pro potahování a nikoliv celkové zvednutí.Má s tím někdo zkušenost ?
  • Motyl
    5 a 6
  • von Raven
    pasy sou to nejjednodussi pokud to neni zborenec, jestli to auto bylo kraple tak si kup jine pokud to delaji oba tak nahore kde se to da posouvat nahoru dolu v te drazce se ten pas lame zdola nahoru a dolu a tam to drhne. Vem si ostrejsi nozik a udelaj tam vetsi hladkou douru at ten pas muze chodit volneji, pak to pretahni smirkem at mas jistotu ze co si vyrobil je hladke a pak to mazni nakym olejickem co nespini (na sici stroje treba) a hotovo bude to litat jak nove
  • Feki
    Co pasy?
  • Feki
    2 Motyl..Rad bych ale tomuhle zrovna neholduju..Nebylo by foto?:(
  • Motyl
    podivej se jestli nemas volnou privodni hadicku paliva na liste ke vstrikovacum
  • JP
    Spotřeba ti vzrostla proto, že máš benzín v kabině:-D. Okýnka se nejspíš chovaj tak jak maj - u řidiče je "auto", u spolujezdce se to musí podržet, má to tak většina aut (nejen) z 90. let.
  • Feki
    Zdravim.Posledni dobou me holka nejak zloobi proto se chci zeptat na par veci..Jednak mi prijde ze se nejak rapidne zvysila spotreba.Navic je porat v kabine citit benzin..-cim to? Dal se chci zeptat nejakeho technika: Spatne se mi naviji pasy na obou stranach..Da se to nejak pritahnout nebo neco s tim udelat aby se to navijelo lip? A posledni dotaz: U ridice se okynko naviji krasne samo uplne nahoru a uplne dolu.Ale u spolujezdce se neviji uplne jen dolu.Nahoru to musim porat drzet.Cim to?:) Za odpovedi dekuji.