Kalibrace ŘJ

• Janinka 2.0.16VT
    to nehrálo ,s ním jezdím denně ,Mustang byl jen na víkendy apod
  • Luxor
    njn tak zatím alespoň pořádně provětráš kupátko, předpokládám že teď hrálo druhý housle :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Jo jasně ale bohužel ted odchází ŘJ do USA a tak si nějaký čas nezajezdím.
  • Luxor
    moucha, chyba, error :-) držím Tvým šemíkům palce ať je probudí a můžeš vzít pořádně za otěže!!!
  • Janinka 2.0.16VT
    A jen tak mimochodem co myslíš tím bug...
  • Janinka 2.0.16VT
    Netuším ,no holt musím počkat co se s tím podaří udělat .
  • Luxor
    nj tak holt nejaky bug...
  • Janinka 2.0.16VT
    Kalibrátor i sání je dovoz přímo s Usa přesně pro Mustang GT který mám .Jde to že to nepsalo ,že instaloace je v pořádku ale nepozná to ,že je klíč v zapalování ,maslím spíš že to nepozná kod klíče.
  • Luxor
    jo tak... asi holt v kalibratoru nekompatibilni soft s motorem (nebo vadny) a poj.balo to jednotku, samotnou "kalibraci" se toho moc poj.bat neda kdyz je v kalibratoru soft pro spravny motor - leda nejaky bug...
  • Janinka 2.0.16VT
    Luxor:Ale ne ,já to objednala přes servis ,tam mi dali sání a skalibrovali ŘJ ,jenže ouha -auto ted nestartuje a nelze s tím nic udělat .Řeší se to přes mechaniky v USA a nikdo si neví rady .Vypadá to ,že se musí vyndat ŘJ a zaslat do USA aby s tím něco udělali.Kluci to již několikrát dělali a tohle se jim ještě nestalo,je to nějaká zráda.Jsou to odborníci ,dělají Mustangy všech ročníků ale tohle je prostě neřešitelné tady.
  • Luxor
    Jana má kalibrátor koupený. Jsou tam nastavení a profily uzpůsobené pro konkrétní motor takže žádný složitý programming tedy co jsem koukal do návodu tak to vypadá docela jednoduše ale rozhodně bych se v tom už z principu nevrtal :-)))

Čekal bych že za ty prachy Ti to dodavatel i nastaví, se mu do toho nechce?
  • Janinka 2.0.16VT
    Tlama : ne neboj to bych v žádném případě nedělala ,jen mě zajímalo zda to někdo tady nemá
  • Tlama
    Jani do toho bych se moc nesral...raději odborníka
  • Janinka 2.0.16VT
    Kdepak to nestačí ,chci kalibraci ŘJ na Mustangu s dáním studeného sání.Kalibrátor mám koupený ,potřebuji nastavit vypnutí omezení otáček ,rychlosti atd a s menší upravou se zvýší výkon cca o 40-45 PS a na tohle opravdu vyndat a nandat baterku nestačí.Jen jsem chtěla vedět zda něco někdo takového nedělal na jiném autě.
  • Janinka 2.0.16VT
    Nemáte někdo zkušenosti s kalibrací ŘJ?