Závěs na Coupe

• ROSSI 20VT Plus
    Vyfotím, ale až zítra, furt tady prší a parkuju venku. Ať Tě ani nenapadne dělat díry do nárazníku :-), já to mám normálně všechno pod ním, proto nejde skoro ani poznat, že to má kouli.
  • ZdenysM.L.
    ROSSI: prosím tě mužeš mi vyfotit to závěsný.Jde mi o to jak je to tam uchycený.A hlavně díru v nárazníku.Moc dík.
  • ZdenysM.L.
    Doba je zlá a bude hůř.Ti co jsou v nájmu jsou KO:-((Jsem moc zvědav jak to celé dopadne.Jinak u Authora jsou ..... radši nemluvit.
  • ROSSI 20VT Plus
    Jo Monster, to je kolečko, předpokládám, že pošilháváš po něm.
    No s tím krachem je to tak, že jsou na tom všechny CZ značky blbě, některé hodně blbě, jediný kdo se snad drží nejvíc je Author, ale to je jako škodovka v autech, ti jsou jinde... .RB by se snad díky specifické klientele a stavbám rámů na zakázku měli udržet, ale to jsem si myslel i o Morati, a jak dopadli... .
  • ZdenysM.L.
    Pošilhávám po RB .RB poslalo ceny dolů a to hodně:)) Ale co mám info tak doufám ,že není před krachem.
  • ROSSI 20VT Plus
    Zdenys, cena je to lákavá,Mrázek je zaručená kvalita, chrom molybden vydrží všechno. Hoď to na cyklobazar, nebo ivelo, tam to v pohodě udáš.
  • ZdenysM.L.
    Rám bych nechal bez tlumiče za cca 5000kč.Ložiska v rámu nové i čep a barva.Materiál CR-MO vařeno Mrázkem.
  • Feki
    Joo Hele na vsech kolech slapes-to je stejny..I u DH si obcas slapnes..;) A ta cyklistika neni takova zabava..Sme cela rodina cyklisticka a tata jezdi na silnickach ae me to nebere.Nulovej adrenalin,nulova zabava..Ja potrebuju takovy kolo aby me bavilo..Co neco vydrzi atd..Vyradit se na tom a ucit se.Ruzne se tocit,prevracet,davat spiny a grindy atd..A ja mam doma Felt Mystic 05' a freeride nemam,to je moc penez na me..Chtel jsem si postavit,ale to chce dost veci koupit..:( Jinak kamos ted jezdil na Norco Shore 3 pekna masinka a ted ma zelenyho Marina-mozna ho znas: David Anderle(Andy) ma s Charisem 720.cz.... No jo pohybuju se v tom taky dcela dlouho na to kolik mi je.. Joo kdyby mel nekdo vyslouzilej freeride za hubicku proc ne.Treba se zlomenym ramem nebo tak..Tyve to je roman zas:D
  • ZdenysM.L.
    Feki: mám doma sjezdové Kangaroo Prodigi i s origo vidlí tu jem ted vyměnil za Rock Shox Domain 180 mm zdvih:-)))
  • ZdenysM.L.
    Feki: BMX a Freeride nema s cyklistikou nic společného to je jen zábava.Co považuju za cyklistiku je na Tour de France.Tam ze sebe dostaneš i to o čem jsi vůbec nevěděl ,že máš:-))))))
  • ROSSI 20VT Plus
    feki: možná to je škoda..., já kdybych si alespoň obden nevyjel tak umřu, je to droga
  • Feki
    Aaa panove kolari..:) Tak ja se pridam..5let bmx a posledni 2roky freeride ale jen pasivne..Ale od ty doby co mam auto tak je to zly...:( Skoro rok jsem na to nesahl..:(
  • ZdenysM.L.
    Onehdá byl u nás kolega Kotal.Dělám v jednom krámku cca 150m2 .Jsme tu dva ,prostě všechno co je potřeba aby to fungovalo od mechanika přes krám.Jinak je to na www.sportblazek.cz
  • ROSSI 20VT Plus
    Já dělám svým způsobem do kol taky, kde děláš? Já mám něco společného s Progressem, určitě znáš :-) . Jinak na biku samo jezdím taky, o víkendu jsme se byli projet v Orlických horách, bylo to fajn, ale sjezdovka v říčkách moc pro hátéčko s véčkama není. I když zážitek pěknej :-)
  • ZdenysM.L.
    Chlape už 14 let:-)))Bože to letí.Já jsem spíš na MTB.
  • ROSSI 20VT Plus
    jojo, de rosa, willier, pinarello, na to zatím nemám... . Ale RB je skvělé, tuhé, relativně levné a je to kultovka, alespoň v česku. Jsou tam dvě, jedno moje, jedno přítelkyně, obojí RR1100R na Ultegře 10sp. A nestěžujeme si. Kámoš tam má rozebrané lehokolo s FWD, taky hodně zajímavý stroj. Mimochodem, ty děláš do kol?
  • ZdenysM.L.
    Musíš mít poměr k autu které je stavěné na zakázku.To určitě nestojí 200 000kč jak 1.2 HTP.De Rosa je malá rodiná firma .Na rám se čekalo 4 měsíce .Je to ruční práce.Jinak Carbon skoro na všech dílech.
  • Innocento
    Jízdní kolo za 200.000,-??? Z toho bych blil já :-)
  • ZdenysM.L.
    Koukám RB silnička:-)) Před rokem jsem na obchodě prodal De Rosu na Campa Record za cca 200 000kč. Super kolečko.
  • ROSSI 20VT Plus
    Coupé je auto jako každé jiné, to že má špičkový design a je to kupé na tom nic nemění. Naopak jeho praktičnost je velkým plusem. Jsem rád, že si můžu užívat luxusu používat coupé furt, takové alfa gtv by mi to rozhodně se svým pidikufrem a místem vzadu pro pidilidi neumožnila. Navíc, třeba AR 159 je taky nádherná a proti kouli na ní nikdo nic nebude mít, i když ji to podle zdejší logiky mělo ubližovat taky ... . Na nějakým supersportu je to jiná, to je jasné
  • ROSSI 20VT Plus
    a ještě detail:
  • ROSSI 20VT Plus
    A zde, jak jsem slíbil, fotky "bazmeku" na kola. Při hrabání se v kufru umí popojet na kolejničkách dozadu, takže je tam fůra místa.... .
  • ROSSI 20VT Plus
    Ahoj, mám kouli zn.BRINK, je to namontováno už od novoty, je nacvakovací, takže pokud ji tam nemáš, nikdo nic netuší. Nosič kol za auto mám taky zn.ATERA strada DL3, je to asi to nejlepší co se dělá. Je to trošku dražší ale hodně promakaný a bezpečný systém. před 14dny jsem se vrátil s toskánska, kde kola ujely na nociči najednou 2x1100km a naprosto v pohodě. Drží i při uragánu a jel jsem s tím kolem 150km/h bez potíží. Spotřeba ovšem stoupá po překročení 120km/h dost výrazně. Já měl za těch celkem 2700km, které jsem s plným autem, třemu lidmi a třemi koly na nosiči spotřebu 10.3l/100km. Mám 6q takže to není tak hrozný. Večer pošlu fotky zařízení. Na střeše je to úplně nahovno... .
  • ZdenysM.L.
    Koule ač dražší se mi zdá bezpečnější.A hlavně pokud zapomenu ,že to mám na střeše tak zničím kola i střechu o garáž:-((
  • Simarik
    a neuvažoval si o zahrádce ?
  • ZdenysM.L.
    Asi bude nutnost koupit závěs a držák na kola.Jinak prodej auta , což se mi nechce.Máte někdo závěs na Coupe?Kolik stál?Našel jsem na netu nejlevnější za 11 500kč což je raketa.