300 ps kit prosim o info

• Luis
    BB ale ja nechci auto do prahy :-)
  • BigBen3
    Luisi, vyser se na to 220 mohyl po Praze stačí, stačilo mi i 190:-)
  • Luis
    good - jak to mysliš? jako že bude zase?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    for gooddeath: čekáš? já taky čekám :-D
  • Luis
    auto mi bude stavět Patrik...ale puvodni domluva byla origo 20VT ale ted mi ten kit vrta hlavou :-)
  • nocarret
    Info by ti měl podat ten kdo ti to prodává, pokud se v tom nevyznáš tak se do toho hlavně sám nehrabej, jinak zapláčeš nad výdělkem. Ideálně by bylo dobrý aby ti to dotyčný prodejce i namontoval neb touto cestou získáš i nějaký záruky
  • Luis
    good - ty seš jediněj člověk o kterym vim že to ma... ale vim že jsi auto hned prodaval.. tak že asi nic moc co?

noccaret - tím čarováním máš na mysli co přesně?

přemýšlím o tom kitu tak bych rad mel nejake info... díky
  • nocarret
    WG znamená wastegate to je ventil který ovládá obtok turba, dá se s ním velice dobře čarovat a kdo to neumí nebo podcení tak si může pěkně odprásknout motor
  • Luis
    nocarret - co jsi myslel tím WG?

takže pokud chci kit tak vyměním spojku a ladím, ladím a ladím a pak by to mohlo fungovat ano?

KDO Z VÁS MÁ KIT NA AUTĚ? nějaké osobní pocity nebo zjištění po výměně?
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    Kájo to poznáš sám,ani když ji pouštíš jako v traktoru při orbě ji od toho neuchráníš když máš naladíno. 3 sprinty a nechat cca 15min vychladnout jinak je i po OMPčku!
  • DooM 20VTLE
    sTeAvEn: presne jak pises. Trosku vetsi trapeni casem nezvladne ani seriovka.
  • nocarret
    nojo nesmíš jí nechat klouzat .-)))
    seriová spojka pokud je v pořádku a nesprintuješ pořád dokola jako kačer tak s TB28 ji v provozu neutaháš,to se dřív zabiješ. Na sprintech jsem utahal i OMPčko :-)
  • sTeAvEn
    no seriova spojka neunese ani seriovy vykon takze vymenit
  • nocarret
    a dobře nastavenej WG je další podmínka .-)
    kdo je dobrej monter a umí řemeslo tak to v pohodě namontuje,oživí i rozjezdí. Pak je divize těch co ať sáhnou na cokoliv tak to spíš pokazí než upraví a tak si hoď korunou. Znát to je,ale chce to pak ještě trochu fyštróna a ladit a ladit aby to mělo drobet šmrnc :-) spojka je podmínkou,serie to neunese
  • parasite20VT
    2.0 20VT Zdravim... Vim ze to uz tady bylo reseno ale potreboval bych vedet (od lidi kteri s nim maji skusenosti) par blizsich informaci. Takze otazky jsou :D Je to realna hodnota tech 300 koni po instalaci kitu? Je potreba dalsi upravy jako zesilena spojka atd?? Nebo vyydrzi i seriova? Jak se cca. zvysi spotreba (i kdyz na tom moc nesejde to jen tak pro informaci) a jestli se vubec ta investice markantne projevi na aute... Je mozny si to zamontovat i svepomocne se zvedakem zespod auta?Ted mam chip a par uprav takze cca. 260 PS. Za info predem diky vsem.