Baterka do dálkového ovladače

• Feki
    Oukej stejne v nejblizsi dobe az budu mit love tak ti dam echo na ty xenony a dali bysme to nejak dohromady-uz me ty halogeny mrd*j,hovno vidis a jeste to vypada blbe..:( Nemit mlhovky uz se nekde valim..
  • Simarik
    Fekino pak řekni, mám doma návod s barvama kabelů pro dálku
  • minco
    kluci to blbnutí uvnitř auta a dosah....
    jsem vyndal baterku z DO a kontakty co jí drží zmákčnul OPATRNĚ více k sobě, od té doby to funguje bez potíží, dosah asi 10 m.
  • Feki
    Supr..Ted jsou na rade xenooony konecne a pak skocim na tohle..Dikes;)
  • Feki
    Joo s tema jsem byl spokojenej..:) To by chtelo orientacne co je par penez..Vim ze to je hodne o domluve s nima ale i tak abych se pripravil..Snad mam jeste cislo..Kdyby ne,napisu ti;)
  • Jan Paukovic20VT
    Megikcar.
  • Feki
    Mam dotaz.Chci si nechat udelat central na dalku a nemuzu za to dat desitku.Tak kde jak a co?Kdo mate zkusenosti s udelanim dalky k autu pls..
  • Mertix
    joo, mě taky s novýma bat. šel tak na 2m, ted už nejde vubec, a ani zamykání uvnitř auta...
  • Jan Paukovic20VT
    Tak tak ja tyky 1.5km
  • amadeus69
    Timo: díky za ochotu ;-) nakonec jsem cinknul kamošovi ten otevřel ovladač a typ mi řekl a už funguju :)
    Jen mi ten origo ovladač funguje max na metr a pul od auta tak nevím jestli je to normalní :-/
  • amadeus69
    ROSSI 20VT Plus: to bych v tom ovladači předtím musel nějakou mít :-D proto se ptám jaká tam patří ;)
  • Simarik
    každé hodinářství
  • ROSSI 20VT Plus
    omlouvám se za "zajíd" :-)
  • ROSSI 20VT Plus
    vzít baterku a zajíd do nejbližší prodejny elektromateriálu, jako kupříkladu GM Electronic, toť celá věda :-)
  • amadeus69
    Nevíte náhodou někdo jaká baterka patří do originál ovladače na dálku? V manuálu jsem nic nenašel a ani uvnitř ovladače není žádnej typ napsanej :(