podlozky pod kola

• Džanek
    Kdyby nekdo chtel prodam mu sve: dural 15mm vc. sroubu. Cenu bych si predstavoval 1900,- (dal jsem za ne 2tis + uprava) na aute byly mesic. Mozno dovest na trase Brno-Svitavy-Hradec-Jicin-Ceska Lipa...atd.
  • Simarik
    já do nich půjdu 100pro
  • RAdE
    S tim, jestli lepsi horsi to sam nevim a ta cena se daj sehnat +- 2000 dural.Jestli je budu brat, tak pres Gooda, ale sam jeste nevim, jestli do nich pujdu.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    já mám všude 25mm 17" kola, 215 45 gumy a je to taky OK...
  • Koty
    Já mam komplet 15mm a super...ale snížený podvozek
  • Džanek
    OPRAVA ty podlozky byly nakonec jen 15mm siroke!! a presto jsem to dost citil.
    20 mm byly puvodne, nechal jsem je stahnout kuli sroubum. 20 by byly jeste horsi.
  • RAdE
    Ahoj, tak to je taky hodne zajimavej a pro me prinosnej postreh, diky za nej.
  • Džanek
    Mel sem na aute mesic a pak sly dolu. Byly to 20mm podlozky z duralu na vsech kolech.
    LOGICKY mas sice rozsirene napravy, ALE stejne LOGICKY mas vetsi paku na rameno a tlumic coz se podle me projevilo. Vlivem toho jsem pozoroval vetsi naklaneni!! v zatackach a nebylo to zrovna moc prijemne.. Druha vec je jednoznacne zhorseny komfort odpruzeni, nerovnosti ucitis mnohem vic, coz je opet dusledek vetsi paky ramen na tlumic.. Rychleji bude odchazet cele ulozeni (to nemuzu posoudit z vlastni zkusenosti. Mel sem podlozky jen chvilku, ale je to opet logicke) jiszdni vlastnosti dle meho jednoznacne HORSI. Jediny pozitivni efekt co to melo byl vzhled...tak si to porovnej. Jeste doplnim ze jsem to mel na standardnim podvozku a standardnich kolech 20VT, pneu sirky 205. Pokud das sportovni podvozek + sirsi kola muzes asi eliminovat to naklaneni.
  • RAdE
    Aha =) tak to bys s jeste rozmyslel, jestli si to tam vrtnout, nebo nechat jen tak.Kazdopadne diky moc za ty rady ! .-)
  • von Raven
    no ja jsme to mel jednodussi, nejakou dobu sem jezdil bez tech dvou sroubu(spic) co tam mame jen s podlozkou a on se came po te dire udelal takovy obtisk na podlozce a pak sme ji jen kolmo provrtal a z venkovni strany zahloubil vetsim vrtakem a pak koupil sroub se zapustnou hlavou a sroubuju ho pres podlozku a tim ho dotahnu k naboji a stahnu vsechno a hlava se zapusti do podlozky takez pak uz jen nasadim kolo
  • RAdE
    Sakra sem fakt lamik =) a kdyz je tam ta dira na ten pevnostni sroub udela, kde je pak dira v tom naboji na ten sroub?
  • RAdE
    Parada, tak aspon vim uz do ceho cca jit (20 a 20 =) jinak ten pevnostni sroub zni rozumne.Na kolik te vysly ty tve podlozky, jestli muzes prozradit =)))
  • von Raven
    jj asi by bylo lepsi 20 a 20 vpredu i vzadu a tyhle vypadaji dobre, ja mam i s dirkou na pevnostni sroub, ktery to pritahne k naboji ... lip se pak nasazuje kolo pac se ti netoci naboj, kotouc, podlozka a disk kazde zvlast :)
  • RAdE
    Aha oki, tech 14+14 a 20+20 mysliis jako dva kusy asi ze?Jinak kdyby byly predek 20+20 a zadek 20+20, tak by to nebylo vonco?Jinak at to neni ta flakota, tak toto viz foto, je ok, nebo mas na mysli jine?
  • von Raven
    RAdE vzhledove zaprve, vypada to auto uplne jinak s kolama ven, pritom se porad vejdou v poho pod plech
    a jizdne taky lip to sedi, ale predek je tusim o 3cm v origosi sirsi jak zadek takze to moje 14+14 v predu a 20+20 vzadu ukroji sirku predku o 1cm, kdyz sem zkousel dat jen na zadek a srovnalo se to s rikou predku nejaks e mi s tim jezdilo hur ale pokud sou vprdu i vzadu tak sedis o dost lip na ceste
    jeste kdzy to budes brat tak neber jen nejake flaky ale at to ma vnitrni nabeh a venkovni na usazeni kola stredem pac sem uz videl rovne desky kde to drzi jen 4 srouby bez toho stredu a to je fest o hubu
  • RAdE
    Super, diky moc Rave, presne nejake takove info jsem chtel vedet .-)
    A tim, ze si to bez nich uz nedokazes predstavit myslis vzhledove nebo ma to nejaky vliv na jizdni vlastnosti?
  • von Raven
    ono bude asi zalezet na matrosu, ja mam dural zadek 20 predek 14 uz si to bez nich neumim predstavit. je pravda ze mi zaclo hucet jedno lozisko ale vic to pripocitavam veku toho auta, koplemu disku a celkovemu snizeni jinak nic spatneho nepozoruju a kdyby to melo naky devastacni ucinek tak to vidim na vsech kolach, takze u me zatim uz jen dobre ohlasy a mam to tam uz dva roky a najeto na nich neco kolem 25tkm
  • RAdE
    ja 9kkm =))
  • nocarret
    buď v klidu jezdím s 20mm podložkama už asi 5 sezon a je to v klidu, pravda je že najedu tak 7kkm ročně .-)
  • RAdE
    Caute, chtel bych se zeptat, nejlepe tech, kteri to na aute meli nebo maji.Ma to na auto pak nejaky neg. vliv?Jako treba nejaka vetsi zatez na cepy nebo neco takoveho?Horsi, lepsi rate?Proste neuskodil bych pak nejak autu nebo jeho jizdnim vlastnostem?Za kazdej nazor budu vdecnej =)