Stejné výfuky?

• ZdenysM.L.
    Imasaf je špatný???Jinak rozdíl v ceně 2140kč jen ,že to dovezou je fakt hodně.
  • JP
    Jo takhle, takže jenom zadní díl... já bych potřeboval ten první od svodů ke katu. Na 1.8 mají všechny díly výfuku na Autoklucka.cz. Cena je vyšší, ale je to Imasaf... Jinak kdyby někdo měl ten 1. díl na 1.8 (novej i použitej v dobrym stavu) za dobrou cenu, dejte vědět:)
  • ZdenysM.L.
    Ten výfuk je od konce k prvnímu šroubovýmu spoji.Začatek je od rezonátoru takže to jsou oba dva tlumiče .Je to v kuse!.Byl jsem v Německu v normalním krámku s dílama a cena je 160eur.Jinak ten samej výfuk najdete na ebay.Zajel sem za kopec protože na 1,8 u nás výfuk nejde sehnat.Našel jsem jednu firmu od Kolína a ta chtěla o 500kč víc ,ale je to pro mě daleko.Se divím ,že Klouček nemá ten výfuk v nabídce když jezdí do Německa.
  • turbo
    tak to už sme dva ,taky bych ho za ty prachy bral mám díru jak v posledním tak v předposledním hrnci a asi to nechám obalit plechem ale bojím se že ta vata co je uvnitř už je taky na cestě a přicpává to.
  • JP
    ZdenysM.L. : Jako od svodů až po konec? To je nějaký podezřelý ne? Sem s nim, jestli ho umíš sehnat, na 1.8 se objevila díra...
  • Honza
    houby potřebuje...optimální je nulovej, nebo maximálně do 3-5psi tlak ve vejfukuhned za svodem..ono to pak jaksi dobře nevyplachuje a nejede...

to co tam je v serii je mnoho kompromisů -výrobní cena, vlastní výroba, hlučnost, životnost.. proto taky třeba 2.0 8v tipo má úplně stejný potrubí od katu dozadu jako 1.4/1.6a1.8l... u coupe to nebude jinačí..
  • Syky
    trubka,trubka,trubka,tlumic...vyreseno
  • ZdenysM.L.
    Jak už jsem několikrát tady psal výfuk na 1,8 kompletní nový za 160eur v Německu!!!
  • turbo
    Nevíte, jestli má 1,8 16V a 2,0 16V turbo stejné výfuky? Na bízí se mi jeden ke koupi a nevím jestli mi tam bude pasovat. (PS: Mám 1,8)