Dotaz na sport. filtr

• Luxor
    Tak nařezat z jinýho auta, já tam dával hadici z Favorita než jsem to nakonec stejně vykopal ven.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    hm asi jo... horší, že tu hadici origo už nemám...
  • Luxor
    2 Coupe20VT: mozna jak to mate za vahou nejaky maly bugr to dela...
  • RAdE
    A jeste prosim k teto vete " Jako chtel bych ho skrz to, ze se mi tam vubec nelibi ten original, ale byl bych rad, kdyby to byl i nejaky prinos, byl by? " Jakej na to mate nazor ? .-)
  • Innocento
    Všechno včetně toho boxu vpravo (pohled na fotku). A místo toho boxu tam bude ten kónus.
  • RAdE
    Diky moc, takze, jestli jsem to dobre pochopil, tak toto viz foto bych vykopl jo? (cele viz cervena nebo jen po to modre?)

no to já udělala na 20VT a od té doby nedrží pořádně volnoběh... přičítám to z 90% právě tomu OCT filtříku...
  • Innocento
    Jo, to jo, mě šlo jen o ty hadice. Zaslepit myslel sání a na zbylou hadici třeba OCT, filtřík
    to je ale to samé... ten tlak se přenáší ze spodku motoru úplně všude. teda si myslim logicky že jo.
  • Innocento
    Nebude to odvětrávání ventilovýho víka?
    odvětrání od kliky přeci nemúžeš zaslepit... nebo se pletu? vždyť ten tlak, co tam přeci jen vzniká by vyvalil nějakej simerink...
  • Luxor
    no kit na coupé :-) chybí na hadici odvětrávání a nebo alespoň záslepka na odvětrávání.
  • Mertix
    vlastně koukám že to je kit na coupe, tak to by mělo být snadný...
  • Jan Paukovic20VT
    A mate nekdo foto jak to je reseny u 16VT mame ho tu tet a tam se bude muset uriznout i kousek ty hadice od airboxu.
  • Tlama
    Rade je to filtr tudíš ho dáš místo origo filtru...vykopneš celej airbox a dáš tam otevřené sání neboli to co máš na fotce níže
  • RAdE
    Sakra, ani za zlate prase ten link sem nemuzu hodit tak aspon foto
  • RAdE
    Zdravim, chtel bych se zeptat, kdybych toto koupil http://www.automedik.cz/automobily-nahradni-dily-f iltry-coupe-fa-175:898:5242.html?sk=12&pid=209187 , tak je tam vse na to abych to vymenil za stavajici (original) ? Sem lama, tak se mi nesmejte =) ale kdyz koukam na fotku na motor co mam, tak tam de jedna plastova roura, ktera nasava vzduch, ktery leti pres masku-mrizku do filtru a pres nej dal smer motor do jakehosi cerneho plastu, tak nejak nechapu jak bych na to napojil tento.Jako chtel bych ho skrz to, ze se mi tam vubec nelibi ten original, ale byl bych rad, kdyby to byl i nejaky prinos, byl by?Diky za rady