-
02:20:20 17.5.2008
jj v tom pripade treti vec a jak pise unholy... vicko... ventilator se spousti az dost vysoko takze to uz se blizi teplota bodu varu a pokud je to vicko prorazene a nejsou tam dostatecne tlaky v potrubi tak ten bod varu je jak v hrnci 100°C a proste to leti vickem ven... navic jestli jsi nekdy pozoroval treba kaluz na ceste tak voda se vyparuje i pri 20°C ale cim tepleji tim lip (vyparovani neni vreni a tobe se vyparuje z nadobky)
-
12:26:57 16.5.2008
mě taky mizela voda závratným tempem, problém byl ve víčku nádržky, kup si nový! Doporučuju origo, jinak můžeš dopadnout jako já a lámat si hlavu proč to tam nepasuje.
Tip: odšroubuj starý víčko a zkus je profouknot zevnitř, pokud nemusíš vyvinout opravdu velký úsilí, je to špatný.
-
10:41:42 16.5.2008
klimu nepustam, nadobka je v pohode inac by tam uz nebola ani kvapka. biely dym nieje, vicko vyzera v pohode, keby tiekol chladic asi by bola voda aj pod autom nenasiel som nic jedine ze by sa to tak rychlo odparovalo
-
10:26:07 16.5.2008
prvni vec vlhko kolem nadobky, mohla jebnout ve spoji
druha vec nezapinat klimu a sledovat jestli nejsou kapky pod chladicem
treti je vicko nadobky jestli tesni nebo je prorazene a zahratim se to odparuje
ctvrta bily dym od vyfuku
-
09:37:49 16.5.2008
kurna tak ja neviem kam zmizla ta kapalina netece to niekde
-
20:09:01 15.5.2008
tolik kolik sem tam nalil nekde pred rokem, vic jak polovinu mezi min a max, nikam to nemizi, odparilo se tak deci dve
-
19:47:27 15.5.2008
Zdravim. Kolik mate chladici kapaliny v nadobke ked je auto vypnute. Ja tam mam Troska nad hadicku cize dost pod minimom. Ale ked to nalejem na minimum tak to proste vytece ven.