Špatně nalepené a zakytované prahy

• Maxxx 16VT
    joo tohle mám podobná.. už to tam ale bylo.. tohle budu řešit o prazdninách.. ech tedy lakýra..:-D
  • Dave 1,8
    Je taky možný,že se tmel nespojil s danou plochou.
  • Janinka 2.0.16VT
    Dave: ale tam nejde o tu lepenou plochu,to dělá ten tmel svrchu.když tam nebyl bylo to dobré.Mýmu ale vadila ta minimezera,že se za to může chytnout při vystupování,tak to prostě vymatlal tím tmelem a ten to udělal
  • Dave 1,8
    Jak je tam veliká styčná plocha mezi lepenými spoji?Nepracuje to lepidlo vlivem tepla?
  • Janinka 2.0.16VT
    Dave: Lepily se tím černým hajzlem co je na skla tak nám to všichni doporučili.bylo to dobré ale jak píši tak nahoře to v jednom místě nedrželo.Potom to teda zkoušeli znovu lepit ale nešlo to prostě v tom místě přitáhnout nijak k tomu původnímu prahu.No a Ládu napadlo prostě nacpat tam tmel a pak zatmelil celou tu mezírku po celé délce prahu shora.No a to je konec .vypadá to děsně.ten tmel tam vůbec neměěl dát.bylo by jiné kdyby to bylo hladké ale není.je to hrbolaté,nestejnoměrné .ted jde o to jak ten tmel dostat pryč a zda je to vůbec možné nějak napravit.
  • Dave 1,8
    Čim jste ty prahy lepili? Neco málo už jsem s lamináty dělal.Mám také kamaráda,který o tom ví podstatně víc,trochu se ho na nějaké drobnosti zeptám.Jeho práce je k viděni na www.mansory.com
  • Janinka 2.0.16VT
    já mám prahy od něho ale je to lamino a nejsou šroubovací
  • ROSSI 20VT Plus
    Já mám verzi plus, takže tam ty prahy prostě byly..., ale Patrik je myslím prodává, jsou to kopie originálů.
  • von Raven
    brousit a brousit, kit se da vyhladit jak zrcadlo, spis je to ale blbe prilepene kdyz to ma vuli a praska, nebo tepelna roztaznost laminatu je vyrazne jina nez plechu na kterem to je, ale takove horka tu este nebyly a cerne to nemas
  • Janinka 2.0.16VT
    kde jsi koupil ty šroubovaci? já mám tyhle od Patrika ale byly dobré jen jedno místo nepřiléhalo.ale to by šlo jinak.velká chyba byla tam naplácat gel po celé délce
  • ROSSI 20VT Plus
    aha, no tak to stačilo přilepit oboustrankou, nebo karosářským tmelem, drží to jako prase a šlo by to znásilnit... . Já mám na autě origo prahy Plus, a jsou šroubovací, což je daleko lepší, z důvodu servisu, čištění atd. Příště doporučuju tuto variantu. Ale pokud to nebyly samodomo prahy, normálně bych to reklamoval, kdyby neseděly. Teď už je ale pozdě, neuznali by to. Nevím co ted poradit. Já bych to v amoku asi strhal a rozštípal, být to na mém autě :-)
  • ROSSI 20VT Plus
    Pokud chceš skutečně tmel dolu, a samovolně praská, je to jednoduchý, chce to špachtli a drbat a drbat, potíž je, že to může někde lépe držet a budeš muset brousit, tím pádem tam naděláš ještě větší boule... . Sundat a zahodit, když to nepasuje, je to šmejd k reklamaci!
  • ROSSI 20VT Plus
    Doporučuji auto nechat v originál stavu, nic se tím neposere a vypadá tak stejně nejlépe, jakékoli přídavky a "vylepšení" vypadají na Coupé hrozně a narušují jeho čistý a vyvážený tvar. Ale to tě asi nezajímá :-). Má to i jednu výhodu, člověk má více času na důležitější věci, třeba vyměnit vytlučený čep, nebo opravit nefunkční ostřikovač, nebo se prostě jen svézt :-).
  • von Raven
    co jineho nez tam zavrtat samorezku nebo dve nebo tri a ty zakitovat a striknout znova, nebo polyureanove lepidlo, strcit pod a zasprajcnout tlakem o zed nakou tyckou a zitra to leda odrezez jak to bude drzet, tak jako tak to odnese lak .. i se to rymuje
  • Janinka 2.0.16VT
    Poradte mi jak napravit nepovedené zakytování dávaných laminátových prahů.Prahy se povedlo sice nalepit dobře ale v jednom místě práh nepřiléhal.Když se to nespravilo ani po několikerém lepení bylo rozhodnuto tam přidat tmel a to bohužel tak neštastně ,že se tmel nanesl po celé délce svrchu prahu ,výsledek je ale hrozný.Je to nerovné,praská to ,stekla i barva .Pohled na auto z boku na jeho dolní část mě naprosto deptá.Nevíte někdo jak to napravit?Díky