Brzdy..

• Missicka
    Ok, ok.. Stejně by to bylo nejlepší, kdybych to s někým probrala přímo. A popř. zjistit ceny a pak objednat..
  • von Raven
    to je mozne, tu http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=1t4DTRpo Y0& to vyjde jeden kotouc na 770,- v brembu max
  • Maarty
    Von Raven- Ty stejné brzdy mi stály ještě o malinko méně u Kloučka.. BREMBO MAX zadek a BREMBO SPORT předek, drážkované atd....
  • Missicka
    von Raven: Hm.. Proberem to na icq. ;o)
  • von Raven
    Timo brzdici system jen ATE, takze proto se ptam jestli kotouce brembo desticky pagid a celisti stary ate, nebo komplet cele vsecko brembo

Mysan zadek desticky a kotouce brembo max me vysly i s poslanim na 2500,- predek vychazi na 5500,- namontuju i ja nebo bratranec ;c)
  • Syky
    jeee jaky dobrovolnik?ja neee :D
  • Missicka
    Syky?? Výborně.. Takže dobrovolník se přihlásil - už abysme plánovali víkend!!! ;o) Ale napřed práce a pak zábava, néé jak minule.. :o))))))) A ty bys něco nesehnal? Lutor, hm?? Jak ve vyšší rychlkosti brzdím, je to hrůza.. :o( Tak raděj moc nebrzdím a předjíždím! :oD Ttssssss... :o*
  • Syky
    :)
  • Missicka
    No tak Bremba by se mi líbily, ale asi to dost koštuje.. :o(

von Raven: Ano, kotouče, destičky a dobrovolník na výměnu se snad najde.. :o))) Zatím tyto dvě věci. Co ten tvůj bratránek - nesehnal by?? :o)
  • Feki
    Timo souhlas..:)ale je to darda...:(taky bych chtel aspon brzdy bez kotoucu od bremba..
  • von Raven
    a to chces kotouce a desticky nebo komplet?
  • Missicka
    Chtěla jsem vás poprosit o rady a doporučení, co se týká brzd na 16VT - komplet. Zajímá mě výrobce, cena, kde jsou k sehnání - prostě všechno. ;o) V technických věcech se nevyznám a než bych koupila, co mi doporučí člověk, co Fiata v životě neviděl a nebo o něm říká, že to je sračka atd., tak jsem ptám vás jako odborníků.. :o) Předem moc děkuju..