Praskani v tlmici

• sTeAvEn
    tak som bol vo fiate a uz to objednal zajtra to mam 5E jeden kus
  • sTeAvEn
    no my sme tam aj volali a ze bohuzial ani jeden nic nikde
  • Innocento
    Já je mam kousek od práce, tak je zejtra zkusim zmáčknout...
  • sTeAvEn
    no bohuzil v intercars ich nemaju tak skusim fiat zajtra co povedia
  • sTeAvEn
    TO JE PRESNE ONO DIK BORCI MOC STE MI POMOHLI
  • Innocento
    http://ekatalog.intercars.cz/result1.php?res=1& ;atg=11841814&art=542843&gen=1300&gru= 405000000&towkod=645289&zdj=1&km=0& ;typ=7760&wsk=O&produc=&search_prod=&a mp;lang_id=CZ
  • Innocento
    2 kusy za 145,- s DPH FEBI
  • Innocento
    Mrkni třeba na www.intercars.cz a projeď katalog. Tlumení automobilu -> Díly tlumících jednotek / Dorazy / Pouzdra. Mají to tam po kusech...
  • sTeAvEn
    no to je ten isty obrazok ja potrebujem len to zbate tu spodnu cast mam uz novu vymenenu
  • Motyl
    např.
  • Innocento
    Aha. Tak já myslel normálně krytku na tlumiči, ta je taky "zubatá", ale spíš plastová
  • sTeAvEn
    http://www.elitecat.sk/ShowImage.aspx?obr=~/Images /Documents/BMP151/original/70%2091%207169.JPG

vie niekto zohnat to zubate kolecko?
  • Innocento
    Tu jsem bohužel ani nezkoušel shánět :-( Od Krosmena jsem koupil podvozek a tam to sakum prdum je...
  • sTeAvEn
    no a kde zozenem len tu zubatu gumu?
  • Innocento
    Mě se stalo, že ta zubatá guma byla žvejklá mezi pružinou a tlumičem (zezadu - nebylo na to vidět). Pak v tom lupalo, ale spíš při průjezdu prohlubní napříč nebo přes retardér při sjezdu...
  • sTeAvEn
    Neviete mi teda niekto povedat kde je problem vsetko je vymenene jedine co ostalo bola ta zubata guma ktora to drzu na strune a ta sa neda samotna kupit treba to nejako namazat alebo co?
  • sTeAvEn
    No a zase to praska. Tak ja teda neviem kde je problem. Si sa na to vyserem to nema vyznam.
  • sTeAvEn
    volan ide prijemnijsie takze asi ano
  • sTeAvEn
    vymenene a uz je ticho krasa a volant ide lahsie spokojny som hihi zvladne to hocikto kto ma stahovaky na pruziny ale auto treba zdvihnut aj na jednej aj na druhej strane zaroven inac to tam nenasadite
  • sTeAvEn
    uz to mam objednane aj to zelezo aj tu gumu tak v sobotu to vymenim a dam vediet
  • sTeAvEn
    a to je tam napevno na tom zeleznom?
  • Innocento
    No, třeba na Felicii stačila vyměnit ta guma, no :-)
  • sTeAvEn
    sak ale co sa moze pokazit na tom zeleznom ulozeni to je len o tom ze to tam drzi nic ine
  • Innocento
    No, mě taky. A peníze za komplet nový uložení to nejsou vyhozený...
  • Innocento
    2 sTeAvEn : Tak zkus gumu a pak případně ložisko...
  • sTeAvEn
    na tu gunu som nasiel viec znaciek a je tam dost rozdiel v cene SACHS - 664, ORIGINAL IMPERIUM - 355, FEBI BILSTEIN - 825, 4MAX - 320 tak ktore bude dobre a nie predrazene? ten sachs?
  • sTeAvEn
    ta zelezna sranda tak to podla mna netreba menit len asi tu gumu nemyslite?
  • sTeAvEn
    no a teraz by ma zaujimalo ci treba obidve tie veci alebo iba jedna lebo kolega mi hovori ze staci ta guma tak neviem
  • sTeAvEn
    v autokelly som nasiel toto http://obchod.autokelly.cz/imageview.aspx?ImageNam e=FB_12072.jpg&Type=Big&Title=FB_12072.jpg
  • Innocento
    2 sTeAvEn : Radši bych vzal celou sadu - není na škodu to vyměnit a budeš mít pokoj. A jestli je to opravdu v háji, tak budeš mile překvapenej, až se svezeš.
  • sTeAvEn
    a to treba celu sadu alebo stavi to lozisko jak to je aby som zbytecne nekupoval co netreba
  • sTeAvEn
    ked je auto na zvedaku tak to je v pohode nic to nedela
  • Innocento
    2 sTeAvEn : Zvednout auto (nejlépe na zvedáku), nechat prověsit přední kola a zajebat s kolem...??
  • sTeAvEn
    neda sa to trebarz jen namazat?
  • sTeAvEn
    a jak sa da zistiti ci je to naozaj zle to ulozenie aby som zbytocne nekupil a bude to delat stejne
  • Mertix
    von Raven gumy nafouklý jak maj, brzdiče vyčištění a destičky nový...pískaj zkratka tak, jako když bereš prudce zatačku, to je ok, ale proč jen na 1 starnu:)?
  • von Raven
    jestli gumy tak dofukat :))
  • von Raven
    sTeAvEn ulozeni nebo je mas moc snizene
    Mertix tipnul bych desticku na te strane kde to piska, asi se nevraci nebo je pistek moc vysunuty
  • Mertix
    sory, ale dotaz, když švyhnu zat. do leva, pěkně pískaj kola, ale když doprava, stejně rychle, tak nic, čim to je?
  • sTeAvEn
    aha a na kolik asi pride taka sranda?
  • sTeAvEn
    Zdravim. Neviem cim to je ale ked mam zatazene auto teda nie na zdvohaku a tocim kolami tak mi v tlmicoch nieco praska alebo je to pruzina neviem neviete cim to moze byt tlmice su uplne nive maju mozno 1000 km pruziny su znicene asi rocne