20VT a TB28

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    dá se, ale je to za prachy! kW = prachy prachy a zase jenom prachy! Chce si to dobře rozmyslet a investovat dobře!!!
  • Kůča
    Jj přesně tak..mě tam turbo odešlo těsně než jsem si ho od Patrika koupil..takže tam mám turbínku made in Marcelus :) a fakt paráda, jede to krásně..ale chtělo by to klidně ještě něco vymyslet, aby to jelo ještě o něco líp..? :)
    kde jsi to vzal, od Patrika?
  • Kůča
    Já mám též repasi turba od Marcela a ani možná o tom Marcel neví :) a nejsou sebemenší problémy. DOPORUČUJI!! :))
    to je fuk, pokusy kdykoliv na čemkoliv i na komkoliv!
  • HARIBO
    aby Marcela nezavreli za tyrani a pokusy na zviratech :)
  • Kejlis
    nejdřív pokusná myš,ted morče,já jsem takovej chudák...:-)
    punto neznám, na to jsou určitě lepší mechanici. Celkově na auta trochu kašlu, dodělám jen pár rozjetejch věcí a nové už asi dělat nebudu, moc to zdržuje a já musím makat.
    kejlis je moje pokusný morče, testuju na něm jeden svůj projekt. Až budou výsledky testů tak je zde uvedu, doufám že budou dobré
    Vy nás ale zásobujete pane Karfík, mám těch míchaček zase 5 na stole od Kloučka a už se mi o tom i zdá! Pátek Tomet TB28,sobota Kejlis TB28BIG a teď zase ten Patrik,ach jo
    oni už sem moc nelezou, ale až to vyčtou tak napíšou neboj
    už dost hoši nechci krvavou reklamu, kdo už to zažil přijde hned a někdo to holt vezme zkratkou, to nevadí - poučenej zákazník je velmi důležitej! Přezto dík
  • lukin20VT
    je dobry vedet ze to opravdu nekdo umi.
    Petře dík za podporu, ale už dost - nechci aby si někdo myslel že se ftírám se svýma službama, jen jsem chtěl na novém webu sdělit že to docela zvládám. Takže kdyby někdo měl tu potřebu může si vybrat kterého partnera si pro tuto akci vybere.
    Takže staré TB28 vykupuju,opravuju atd atd a dá-li pán Bůh budu mít i větší sací kolečka na přestavbu kompresorové části. Hodně štěstí
    no a přesně podle toho jak s tím turbem jezdíš se ukáže jeho životnost protože tam budeš mít určitě seriový díly. mě by určitě někdo napadnul že dělám neautorizované úpravy - ano dělám neautorizované úpravy bez certifikátu :-)
  • TOM
    mam turbo po repasy vyslo me to asi na 11.tis firma u ktere jsem to nechal delat mi to renovovala na 3krat ěkrat jsem turbo vyhodil a porad dymilo jako tank na studeny start na po š je vse ok a patrim mezi ani oblacky :)) perfektni
    na záruku se mě zatím nikdo neptal, všichni byli natolik zničení reklamacema a rádi za pomocnou ruku že na tohle nezbyl čas. No dejme tomu půlroček by mohl stačit ne?

Černochu nedělám kuličkatý míchačky, vlastně nedělám žádný, to TB28 jsem začal jen proto že s ním jsou trable a tak jsme to s kámošem vzali jako výzvu a postavili se k tomu čelem.

Kdo máte TB28 po repasi neváhejte přihodit příspěvek ať vidíme jak to fakt je
  • Lubik
    No rozborku snad dělat nebudeš? :-)
  • Brano20VT
    aha takže stači vizuálná kontrola , dík
  • Lubik
    Brano20vt: Letmým pohledem do záchodové mísy při odchodu z WC. :-)
  • Brano20VT
    Marcel jak poznám že mám zdravý trus ?
  • Vojta
    Marcel: a záruku dávaš? Pokud ano tak jakou please?
    u míchaček z 20VT je největší problém kouřivost která se daří opravovat velmi zřídka,na to totiž certifikát nestačí,na to musí být mozek a šikovní lidé. Většina lidí co si tohle turbo nechali opravit u více či méně renomovaných a kdo ví jak certifikovaných servisů většinou několikkrát reklamovali až zvolili náhradní řešení. Takže jsem přesvědčen že kdo má zdravý trus tak zvolí Marcelservis protože tam jsou jasný výsledky kdy z dýmovnic vznikly aniobláčky. V ceně opravy je nejen to že to nebude hulit,ale i abnormální axiální ložisko - zakázková práce
  • ROSSI 20VT Plus
    Marceli, vůbec nepodezřívám, jen se ptám. Sám jsem měl turbo totál v hajzlu už když jsem auto kupoval, takže GO stejně nepřicházelo v úvahu. Jen vím, že mi nabízeli GO za 15 v případě, že by šla udělat... . Většina lidí raději půjde do special turbo než do Marcela(sorry), pokud by to bylo za tu samou cenu, službu, stejně kvalitně provedenou a ve stejném rozsahu, protože a jelikož má alespoň záruku na opravu. Jsou lidi, pro které 15tkč ještě pořád představuje dost významnou položku. Znám to dobře, taky si nemůžu účtovat ceny jako velká firma s tradicí a hromadou sekretářek a ředitelů ač bych byl sebelepší. Z tohoto důvodu jsem se domníval, že za stejnou cenu nabízíš něco navíc, a zajímalo mě co(lepší matroš třeba). Není to žádné rejpání.
    Rossi já nemám certifikát a nemůžu se schovávat za žádný jiný cáry papíru a proto od sebe odrazuju každého kdo je na pochybách o mých schopnostech. Moje oprava se od opravy standardních opravců liší v některých bodech velmi citelně. Ten kdo to odveze kamkoliv jinam a zrovna se mu nepoštěstí je ideální zákazník na úplně nové turbo a to staré já si pak od něj za šrot kupuju,takže je vyloženě potřeba aby mi pár lidí nevěřilo.
  • Vojta
    Safra safra :-/ se na to vy....
    Každopádně díky za radu.
  • TOM
    ja nevim chvily kourit jeste bude nez se to vypali ale na50 procent tesneni uvnitr turba
  • Vojta
    njn ale trochu divné že i jiné fučí tak stejně. Vůbec se mi to už nelíbí. Zbytečně vyhozené prachy za výměnu :-/ (jestli to je fakt jen to turbo zas)
  • TOM
    vojto turbo!
  • Vojta
    Mohli byste mi zkusit trošku poradit please? Já už fakt nevím co robit. Začlo mi fest dýmit turbo, tak jsem tam nechal namontovat jinčí a zase mi to dýmí. Já už se z toho asi po.. A nejvíc to dýmí tak, že nastartuju, nechám třeba 2 minutky na volnoběh, pak to začne z výfuku lehce dýmit a jak šlápnu na plyn tak na 10 metrů nejde nic vidět, pak to zase samo slabě dýmí, šlápnu na plyn a zase mlha. Když už jedu tak to nedýmí, ale jak dojedu a vypnu auto, tak kolem auta jde cítit pořád takový hnusný smrad připálený. Jelikož mi to dělá i druhé turbo po výměně, tak už fakt nevím co s tím. Nemůže být problém jidne? :-( Ten dým je sytě bílý.
  • ROSSI 20VT Plus
    Marceli, nevím jak až dokonalá je ta tvá GO, ale vím, že ve věhlasné firmě na jihu moravy dělají GO za ty samý prachy. Je možné, že to není tak dokonalé jako tvé dílo, ale je to přece jen specializovaná firma s certifikací Garretu a se zárukou na opravu. Nijak nešťourám, jen se ptám, zda-li se v tvém pojetí rozsah opravy výrazně liší od běžně prováděné GO odbornou firmou. Díky.
  • Vojta
    No já bohužel nemám garáž a na cestě mezi autama by se mi těžko montovalo :-/ Snad se mi ale příště podaří najít nějakého šikulu s prostorama...Viď Tome? O:-)
    vůůůbec, ale vůůůbec nikoho nenutím aby jezdil zrovna ke mě, jen jsem se chtěl pochlubit protože někteří z klubu už dobře vědí jaké různé patálie s TB28 se dají prožít. Oprava u mě vyjde na pouhých 15 bez demontáže a montáže na auto. Cena vskutku báječná až famózní,je mi to jasný
  • Vojta
    Nooo kdyby ta 1 reklamace byla moje, tak by to pro mě znamenalo dalších 3500,- za vymontování a namontování, jelikož si to sám nezrobím :-D
    Ale jinak si šikovný ;-)
    A na kolik to příjde u tebe ta oprava?
    Informuju že jsem za poslední dobu udělal z dalších dvou dýmovnic aniobláčky, takže sakum prdum 7ks opravených TB28 a z toho jen 1 reklamace která se dala taky do pořádku!!! Takže přijímám komplimenty a nešetřte chválou, Marcel AL TB28 Ahmed