Rada

• Venca Cheb
    Tak ten bych taky potřeboval vaměnit, protože mám jako málo lidí 1,8 v TDIčku :-D, ale zatím to maká
  • von Raven
    podle sikovnosti mechanika nebo zlodeje
  • Rascal1.816V
    A cena prace?
  • von Raven
    cena variatoru je kolem 3500,-
  • Rascal1.816V
    Cenu mi rekli takovou....prislo mi to drahy proto jsem napsal dotaz. Asi to necham zatim bejt. tejden mi necvaknul:-) u me je to jen obcas-nastesti. dekuji za reakce.
  • MINI
    Měnil jsem, mam přípravky na 1,8 a varec dokážu sehnat za +-3800,-
  • manny
    hm hm, ozubení nevím jak na tom je, uvidíme až bude rozebranej...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    já ho měl na 20VT rozebranej. je vyběhanej na tom ozubení, ale zatím žádné cvakání ani jiné pazvuky, takže neřeším... :-/
  • manny
    taky mám dotaz ohledně variátoru, ale u 20VT, asi je to triviální, ale já se v tom nevyznám :)...má variátor vliv na výkon motoru? cosi mi v něm hučí (dle mechanika nějaké ložisko) a zdá se mi, že auto zdaleka nejede tak pěkně jak by mělo, díky za odpověď
  • ZdenysM.L.
    A co za těch 6000kč tam pro boha budou dělat?6000kč při 400kč/h je 15 hodin.
  • Rascal1.816V
    Martynnz : Me rekli ze me oprava vyjde 5000,- dil a 6000,- prace ze je to hrozna pakarna. Ptal jsem se v nekolika dilnach a koukali na me jak na blazna kdyz jsem rekl ze chci vymenit variator. Az v tej jednej mi rekl tuto cenu. A dodal ze na ten oridinal variator z fiata nedavaji zadnou zaruku, ze mi muze klidne odejit za 2000km a rekli mi ze se na to mam zatim vykaslat ze to cvaka obcas. Tobe to cvaka pri kazdym nastartovani, nebo take jen obcas?
  • Martynnz
    Taky plánuju výměnu a zajímalo by mě, jestli je to složité, nebo to zvládnu sám. Jinak variátor ve Fiatu kolem 5tis... Našel jsem tady za 3800 mrkni http://alfaromeo.italiaspeed.cz/zobrazit-inzerat/3 7/
  • Rascal1.816V
    Zdravim, mam dotaz na cenu noveho variaturu do 1.8 16V. Obcas zlobi. Menil nekdo? Dekuji.