-
22:34:43 13.5.2009
Pato ty myslis ze soft se lisi podle roku no zatim to vypada moc dobre za plinem to jde uple super a zati opravdu zati jsem nezaznamenal zadny cuknuti pokles ve vykonu tak pokud to bude fungovat takhle stale dobre budu konecne snad moci rict ze to snad ty kone nejaky ma nevim sice kolik ale pokud to dobre dopadne a Krosmen my udela zastavbu IC tak to necham nekde zmerit.
-
20:25:11 12.5.2009
Hm no budem nejakej cas testovat a uvydime celej zivot je stejne pokus a omyl.
-
22:12:42 11.5.2009
2 toci urco 7500 1 ano toci 6500 muze to byd tim ma to nato vliv pokud zrychluji pozvolna ne jak pry spryntech noha ve vterine na podlaze tak to jede bez sebemensiho poskubnuti v pohode vyskouseno do 245 pak us my strach a cesta nedovolyly.
-
22:09:09 11.5.2009
1čka točí 7 a 2ka jen 6,5. Pokud ti to točí víc tak je v tom nějaký rébus
-
21:38:38 11.5.2009
Pokud by ktomu nekdo mel taky vysvetleny kdo to us mel ci ma at sem taky pisne.
-
21:36:44 11.5.2009
Ahoj Pato prosimte ty cipy co jsi my poslal tehda byly 2 ocislovany 1,2 ja tam mel tet celou dobu dvojku v domeni ze kdys toci pres 7tis je to lepsi ale jak sel cas tak jsem nato nejak zapomel a nechal ho tam a po case kdys jsem jel po rocnim pustu na sprintech jezdit zacal jsem resit tu moji zavadu ze to cuka pri plnym ostrym plynu ale tet si myslym nevym jestly spravne ze vetsi otacky znamenaji vjetsi maximalku ale ne vyssi zrychleni tet vecer jsem to jeste prehodil ale neoskousel a chci se zeptat muze to myt vliv ze to pri tech sprintech tet cukat nebude mas to testly? Napis my prosim pokud bys nerozumel co ti vlasne pysu cos se muze stat pac ja sam se vtom stracim tak my jen prozvon ja ti zavolam pac ja neco potrebuju jinac my treba napis sem dik moc Honza.