pískající brzdy

• POL 20VT
    jen hobařům to nepíská, LETU ZDAR.. :-))
  • Luxor
    Dovolím si připojit jen pár malých poznámek:

1) Nanést přiměřené množství maziva
    2) Nanést opravdu vhodné mazivo
    3) Pro jistotu nemýt kola-brzdy VAPkou po dobu alespoň tak dvou měsíců

Pokud se tohle dodrží tak si myslím že nehrozí to co se stalo mě, tj. při mytí kol pasta vylítá ven, nějak zareaguje, zafunguje jak vteřinový lepidlo a na disky přilepí prach z kol a desek - normální cestou a pak už bez poškození nesundatelný ani speciální chemií-K.O.. Pasta se kterou se mi tohle stalo byla nějaká měděná srágora co mi napatlali v servisu řekl bych že i v docela přehnaném množství, tak jen malý warning...
  • Innocento
    My radši počkáme do zítřka... :-) Néé, dělám si prču. Otec to řešil stejně přímo určeným mazivem od ATE.
  • Tlama
    raději jsem to nejdříve vyzkoušel a už 14 dní jezdím bez pískání takže to mohu všem doporučit- COUPE ZDAR -)
  • Tlama
    5.
    po doporučení kamaráda z pneuservisu nechat spray krátce zaschnout aby se utvořil na povrchu film, dát vše dohromady, nezapomenout před další cestou našlapat brzdy a je hotovo
  • Tlama
    4.
    a sem
  • Tlama
    3.
    nanést mazivo na plochy které jsme pečlivě očistili
  • Tlama
    poté nastříkat sprejem speciálně k tomu určeném, jedná se defakto o mazivo které je odolné vysoké teplotě, olejům a jiným srač.., nestéká atd......koupíte v pneuservisu nebo mototechně -přikládám foto ale je jich určitě hodně typů
  • Tlama
    1.
    demontovat destičky, očistit dráťákem nebo smirkem destičky na opačné straně brzdné plochy, očistit i kovové plochy v místě zasunutí
  • Tlama
    zdravím Vás přátelé, protože mě "kakali" pískající brzdy a po loňském srazu mi někteří přítomní potvrdí že kolona pískajících coupe není hezká vizitka rozhodl jsem se pro to něco udělat abych to změnil, takže prosím všechny komu to píská a jedou na sraz at si přečtou tento návod jak tomu předejít