vypuštění nádrže..

• Luxor
    jj měří to zjevně všem stejně... já to samý
  • JP
    To asi dělaj všechny stejně, 2 čárečky, dvakrát se roztočí turbo a blikne hladový oko. Asi je to nějaký ekologický opatření:))
  • diagnóza 16VT
    Ravene čteš mi myšlenky
  • von Raven
    jj z plne do 3/4 to jak by nezral, kolem pulky tak normalne a pod pulku to mizi pred ocima :D
  • diagnóza 16VT
    :D ja tak nemám rád to světýlko u ukazatele benzínu...stačí třetina v nádrži, člověk za to pořádně veme a už svítí sviňa :D
    to už je pro mě takové varování :D
  • Syky
    me musel pred tydnem kamarad dovest benzin :D
  • von Raven
    hehe jednou sem jednu nadrz dojel, ale automat prepnul na druhou :D jinak bych skuhral jak ti co to uz znaji :D
  • Luxor
    jo, nedojizdej nadrz :-)
  • diagnóza 16VT
    no V power obcas dam, a palivak sem menil asi pred mesicem :( asi nebudu jezdit s tak malo benzinem :D
  • BigBen3
    Vyhoň to V-Power Racing celou nádrž a vyměň palivový filtr
  • Simarik
    já sem teda radši vypucoval i pumpu jen bacha na plovák ! se mi zasekl a s plnou nádrží se to blbě dělá !!!
  • Luxor
    ze to jede divne kdyz dochazi benzin? :-) Hele nevim jak Tobe, ale me ukazuje palivomer o trosku vic nez tam v realu je, takze i kdyz mi treba prijde ze jedu jeste na rezervu, jedu uz na vypary :-) nadrz musis sundat a vylejt, maloktery auto ma dneska nadrz na sroubek :-) Jestli teda myslis ze to ma smysl resit, radsi si vymen filtr a nevyjizdej nadrz do konce :-)
  • diagnóza 16VT
    nj ptal sem se na vypouštění nádrže... nejsem ten co dotankuje a kašlu na to..
  • Petr613
    Tak si natankuj a bude to jezdit dobře každej koník chce papat
  • diagnóza 16VT
    potřeboval bych totalně vypustit nádrž a nějak ji pročistit, je někde dole nejaky vypouštěcí šroub? nebo nějaké rady jak na to? a čím to pak pročistit?
    pač když mám málo benzínu(rezerva na dně) tak mě to jezdí dost divně no...