Kam se obrátit?

• BigBen3
    Roťák002: Já to kupoval cca měsíc zpátky a certifikát jsem k tomu nedostal,pač je to rozteč 4*100,což v katalogu od výrobce na naše auto není doporučeno. Tak nevím,co s tim. Leda že bych tam ještě zkusil zajet a nějak se snim domluvit,aby mi to vydal zpětně-byl celkem v pohodě...
  • BigBen3
    Díky všem za rady!!! Já to nechcu kvůli policajtům,ty mám na háku-v malém techničáku není nic napsané! Ale jde o havarijní pojištění. Jde o to,že kola byly dost drahý a kbybych auto nabořil,pravděpodobně by mi kola nezaplatili,protože na tom autě nemají co dělat. A musim do Cebie,kde udělají snímky auta,který v případě nehody pojišťovna vezme v potaz.
    To Roťák002: A jaký ty máš rozměr?
  • Hendrych
    Skoro na 100% jiný rozměr pneu, než předepisuje výrobce a je uvedený v TP, nikdo legálně neschválí...
  • Tlama
    asi autorizovaný servis nebo zastoupení fiat ČR
  • BigBen3
    Zdravim, potřeboval bych radu. Chci si nechat zapsat do techničáku rozměr 215/45 R17 Na magistrále mi samožřejmě řekli,že musim mít souhlas od výrobce. Kam je nejlepší se obrátit,popř. máte nějaký kontakt,zkušenosti? Aby to na 100% odsouhlasili. Předem díky za rady:-)