tunel u ruční brzdy a středový panel

• Feki
    No prave j odstouboval ty dva šrouby a tahal ze to jakoby vysunu z pod toho plastu jak je tam radicka ale drželo to tam fest,tak jsem na to mrknul a drží to tam na nejtech..Ty musel pryč nebo jako ja kdyz za to kloudne vemes tak urves to celo,to ale neva PSČ se to tam pak nasune pod to..Uvidíme jak to dopadne zítra po lakovani..
  • manny
    já jsem všechny šrouby normálně odšrouboval (myslím tunel jen mezi sedačkami, ten kus, který navazuje na střed. panel sundat nepotřebuju), jen jsem nechtěl zničit tu kůži kolem ručky, zatím jsem to ale odpískal
  • Feki
    Manny dnes jsem to dělal,dva šrouby jsem měl nad popelnikem na dne ty ctvercovy prihradky,pak jsou uz jen nejty na stěně co je namackla k radicce,ty jsem urth,ono to ani nijak nejde..A jelikož mám tuningovou rucku tak jsem ji sundal a navlek přes ni pretahl..A kdo videl tu manzetu zespod jak je prinejtovana tak potez..Vsechny nejtky strhat..Ted budu dávat do barvy a kůže uvidíme..
  • von Raven
    ty zadni dva sem dal dlouhe a nasadil do toho zlabu na konci operku a pres ni az do podlahy, ty dva u saltry sem proste urval a jen to zasouvam jako stare modely a drzi to v pohode
  • manny
    ahoj, měl bych dotaz,
    dneska jsem zkoušel ten středovej tunel mezi sedačkama vymontovat, všechny šrouby (celkem 4 myslím) jsem vyšrouboval a tunel povytáhl. je úplně volný, ale poslední co jí drží je kůže kryjící ruční brzdu... zaboha ten tunel nemůžu kvůli kůži přes ručku vytáhnout, ledaže bych jí roztrhl a to se mi nechce.
    jak jste to řešili?
  • JardaITC
    jj přesně tak, včera jsem dával novej panel a koukám jak puk co je to vpředu za dívný uchyty. U meho stareho tunelu to totiz nekdo utrhl a přední držák zustal pod šaltrou:-D
  • Simarik
    díky
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Jedná se o novější model a ten má dva šrouby pod ovladačema okýnek. Vyloupneš ovladače a velký křížový šroubovák.
  • JardaITC
    tunel u ruční brzdy (to pogumovaný) stačí vyndat gumové dno kaslíku, pod tím jsou dva šrouby - na ničem jiném to už nedrží, zpředu je to jen zasunuté pod plast u šaltry.
  • Simarik
    kua já myslel středovej mezi sedačkama, ten nevim kde všude drží :-)
  • von Raven
    a tunel rucky ma srouby v tom kasliku za ruckou a myslim ze i vpredu zboku skoro ustredoveho tunelu a mozna i neco kolem saltry tam sem to urval :) a kupodivu to jde jen zasunout a v poho to udrzi ty zadni dva srouby
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Jeden šroubek pod knoflíkem na intenzitu ventilátoru a pak vytočit směrem nahoru. Nahoře je to jen zaháklé.
  • Simarik
    a prosím i obrázky, taky mě to čeká ;-)
  • radecek
    zdarec borci, chci sundat středový panel z novějšího modelu, mám povolený oba dva šroubky u popelníku, vyndaný rádio, ale pořád ne a ne ven, kdo ví ať odpoví, prosím. dík